1080P Çözünürlükte Donma Problemi
-
1080p filmlerde genelde donanım yetersiz kalıyor veya üst üste program kodek yüklendiği için donma problemleri yaşanabiliyor.Bütün kodek ve programları kaldırdıktan sonra k-lite kodek kurman kurarken H.264 seçeneğinden tiki kaldır onu eksik kursun ve daha sonra , coreavc professional adlı x264 kodlu hd filmler için üretilmiş paralı filtreyi kullanmanı tavsiye ederim.
-
şu an çok güzel oldu o H.264 de kararsız kaldım ama olduğu gibi bıraktım kurdum bi sorun yok çok iyi şu an teşekkürler
-
donanımın saçmalamasından oluyo. benim eski masaüstü pc özellik olarak şu anki laptoptan iyiydi ama dedigin gibi donma oluyodu. su an bi sıkıntı yok. herşeyi düşük masaüstünden ama işte donanımada tam baglayamıyorum o yüzden donma olayını :)
-
KmPlayer kur
-
islemciden kaynaklaniyor buyuk ihtimal..
-
sorun işlemciden bende de aynısı var ordan biliyorum :)
core avc kur codec olarak..
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=coreavc -
tüm eski codecleri kaldırıp yerine son sürüm k-lite codec pack kurdum şu an en ufak donma yoktur canavar gibi maşallah
-
ac3 filter diye bişey de var.programcık:)ses sistemin varsa sana hoparlörlere giden ses miktarına kadar herşeyi kontrol edip değiştirmeni sağlıyor.surround u felan arttırabiliyorsun,gaini daha birsürü şey var.bende şu anda kullanıyorum,ayarladım muthiş bir surround deneyimi oluyor demedi deme;)
-
Aynı sorun bende de var naptıysam sorunu çözemedim, akşam dediklerinizi uygulucam inş. olur. Sistemim P4 3,2ghz 800mhz 1.5gb rem X1950gt ekran kartı var. Sistmim düşük diyemi olmuyo.
-
SanitariuM bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı sorun bende de var naptıysam sorunu çözemedim, akşam dediklerinizi uygulucam inş. olur. Sistemim P4 3,2ghz 800mhz 1.5gb rem X1950gt ekran kartı var. Sistmim düşük diyemi olmuyo.
-----------------------------
tüm codecleri kaldır bilgisayarından ve k-lite codec pack'i yükle düzelicektir büyük ihtimalle dur upload edeyim bendekini
Download [ K-Lite Codec Pack 5.4.4 FULL - Mirror ]