11 Asker Daha Şehit
-
GENİŞ Çaplı operasyon başlar birazdan anca geniş çaplı operasyon başlatırız.
-
suriyeyle filistinle israille amerikayla uğraşana kadar pkk denen o.çocuklarıyla uğraşsalardı şimdiye kadar doğuda bir torpil patlamazdı amk.. teayyip bıçak kemiğe dayandı dayandı diyosun da nereye kadar amk
-
Başbakan ramazandan sonra görecekler diyor.Alın size dini yönetim öpüp başınıza koyun şimdi , ramazan sonuna kadar şehit haberleriyle dolu olacak gündem çünkü başımızdakiler haram aylarda savaşamıyor siz de kına yakarsınız.
-
AMK TIT de 15 Agustosta eyleme baslayacagiz dedi henuz ses seda yok.
-
isimlere ulaşamadım şehitlerimizin ulaşan var mı ? Bir kaç haber sitesinde bulamadım öğrenen olursa ve yazarsa çok sevinirim.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
SİKTİRİN GİDİN LAN...
-----------------------------Resimdekilerinin hepsinin anasini ... yim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buradan oraya kadar.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Hey Allah'ım.. Her gün böyle haberler mi duyacağız :(
Neden Ramazandan önce değil de Ramazan'dan sonra?
-----------------------------bencede savaşın ramazanı bayramı yoktur.konu milli mücadele ise 3-5 çapulcuyu yoketmek ise sadece kuzeyırak değil
komple ıraka girilmeli
sorulması gereken soru neden amerika,israil,rusya....gibi ülkeler terörü bahane edip ülke işgal ediyorda
biz edemiyoruz.israil 1 askeri kaçırıldı diye filistine giriyor,bizde ise düzineyle gidiyor hergün lakin ses çıkaran yok
başımızdaki başlavuk ise ramazan geçsin diyor
-
bizde de aynı durum,her gün şehit geliyor,
Mekanları cennet olsun,Ailelerine Allah c.c sabır versin
-
bunların kaynağını kesmek lazım hocam..bunlara çephan mesela bol bol mayın koyuyorlar o mayınlar nereden alınmış nasıl alınmış bunları bulup oralara çöktüğün zaman uç kısımlar kuruyacaktır..
abd IRAQ a saldırmadan önce üst istedi dimi bizden istedi..e ozaman anlaşıverseydin ya be kardeşim ..havalimanını açarım ama ıraktaki pkk yı bitrmeme yardım etme şartıyla diye.!
-
bu akl-ı fikr ile leyla bulunmaz, bu ne yaredir ki çare bulunmaz.