11 Ay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    hocam türkiyenin %90 nı gördün mü incelemeye aldın mı tamam 1 ay olmasada 3 aylarda dikkat çok  geri kalan 9 ayda dediğin olabilir ama %90kavramı yanlılş bence

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam türkiyenin %90 nı gördün mü incelemeye aldın mı

Aldım dersem yalan olur tahmini bişey söyledim ama sende %90'nı değildir dersen yalan olur.Bu sefer ben sana sorarım %90'nı gördünmü diye

edit: Bi konu hakkında araştırma yaparlar.Örneğin 10 kişiye sorarlar 8'i yanlış bilir ve genelleme olarak insanların % şu kadarı yanlış biliyodur derler o melese.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Scofield bunu yazdı:

fifsonic bunu yazdı:
    hocam türkiyenin %90 nı gördün mü incelemeye aldın mı

Aldım dersem yalan olur tahmini bişey söyledim ama sende %90'nı değildir dersen yalan olur.Bu sefer ben sana sorarım %90'nı gördünmü diye

dediğin gibi kimlikte müslüman yazıyor dinimiz nedir neyi gerektirir az çok bilirsin biliriz  bu yüzden %90 fazla buna dayanaraktan söyledim

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    SPY-CX5 bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:

Milletin yediği bokun ucu bana dokunuyorya karışırım.

Herkesin dini kendini değil işte herkes birbirinin inançlarına ve yaşayış şekline saygısız.

GÖZÜM

Bahsettiğin insanların, yediği bokun sana nasıl bir etkisi var? madem konu açtın tam yaz derdini anlayalım ona göre hak verelim. Milletin dini inancı seni ne ilgilendiriyor? İslam dini namaz kılmayıp küfür edenlere demiyor ki oruç tutmayın ramazanda islam dinine saygı göstermeyin? Belki adamda nasıl biri olduğunun farkındadır ramazan ayında saygı icabı öyle davranıyordur belki düzelmek istiyordur. Sana batan nedir?

Sanırım milletin karşısında sigara içiyorsun birşeyler yiyorsun sana bön bön bakılmasından ve laflardan şikayetçi oluyorsun, e canım kardeşim saygı bekliyorsan sende saygı göstereceksin, oruçlu adamın karşısında bu davranışları yapmayacaksın.

Bahsettiğim şey karşısını geçip sigara içmek veya ballandıra ballandıra yemek yemek değil.

Adam bana oruçlumusun diye sorduğunda yok tutmuyorum dediğimde bile aynı davranışları görüyorum.

davranışları ne hoca dövüyorlarmı?

seni müslüman zannedip  tutmama sebebini düşünüyorlardır bir an.

o şaşkın bön bön bakış bu sebepledir. 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    elevator bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:
    SPY-CX5 bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:

Herkesin dini kendini değil işte herkes birbirinin inançlarına ve yaşayış şekline saygısız.

GÖZÜM

Bahsettiğin insanların, yediği bokun sana nasıl bir etkisi var? madem konu açtın tam yaz derdini anlayalım ona göre hak verelim. Milletin dini inancı seni ne ilgilendiriyor? İslam dini namaz kılmayıp küfür edenlere demiyor ki oruç tutmayın ramazanda islam dinine saygı göstermeyin? Belki adamda nasıl biri olduğunun farkındadır ramazan ayında saygı icabı öyle davranıyordur belki düzelmek istiyordur. Sana batan nedir?

Sanırım milletin karşısında sigara içiyorsun birşeyler yiyorsun sana bön bön bakılmasından ve laflardan şikayetçi oluyorsun, e canım kardeşim saygı bekliyorsan sende saygı göstereceksin, oruçlu adamın karşısında bu davranışları yapmayacaksın.

Bahsettiğim şey karşısını geçip sigara içmek veya ballandıra ballandıra yemek yemek değil.

Adam bana oruçlumusun diye sorduğunda yok tutmuyorum dediğimde bile aynı davranışları görüyorum.

İşte konunun ana fikiri.

11 ay her b*ku yemiş adam bu ay evliya kesilip bana vaaz veriyor davranışlardan biri bu.

Arkasından bir tutam hakaret.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

scofield hocam.

işte 11 ay her poku yiyip 1 ay evliya kesilenler en azından bu ayı müslümanlığa yakışır bir şekilde yaşamaya çalışıyorlar.

biraz aşırıya kaçıp tutmayanların kalbini kırabiliyorlar .

diğer 11 ay için şöyle dediklerini farzet.

söylediklerimi yap ama gittiğim yoldan gitme.

her halde verdikleri vaazda senin kötülüğünü isteyen bir olay yoktur.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    elevator bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:
    SPY-CX5 bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:

GÖZÜM

İşte konunun ana fikiri.

11 ay her b*ku yemiş adam bu ay evliya kesilip bana vaaz veriyor davranışlardan biri bu.

Arkasından bir tutam hakaret.

hocam geçmiş geçmişte kalmıştır diğer 11 ayı karıştırmana gerek yok dinde bu ayın önemi birazdaha fazla olduğu için dinin emrettiklerini biraz daha fazla yapmaya çalışıyordur ki sana sorduklarında sanane diyebilirsin rahatsız oluyosan muhatap olmayacaksın.

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Scofield ın yerinde olsaydım bende aynı tepkiyi verirdim..Sigara içmeme kimse karışamaz.Adam isterse 3 yıl boyunca oruçlu gezsin.Oruç tutuyorsa bazı şeyleri göze alacak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ZyreX bunu yazdı:

Scofield ın yerinde olsaydım bende aynı tepkiyi verirdim..Sigara içmeme kimse karışamaz.Adam isterse 3 yıl boyunca oruçlu gezsin.Oruç tutuyorsa bazı şeyleri göze alacak.

şikayetçi olanlar oruç tutanlar değilki.

bön bön bakıyorlar diye siz şikayetçisiniz.

sigara içiyorsan bön bön bakmalarını göze alacaksın.

aynı şey diimi.

ayrıca  scofield in sitemi sigara falan değil hakaretler olmuş bu yakışmaz tabi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ehhem Yorum Yok.... Anlamadım Dersem Anladım, Ama Tartışma Gereği Olan Nokta Nedir Oraya Takıldım.. Gerçi Arkadaşlar Kendilerine Göre Yontmuş Bir yerlere Gitmiş konu ama neyse.

Yada Bende Bişey Ekliyim Ramazan Açılımımı İstiyoruz Yoksa. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4168 Toplam Mesaj: 31