folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 11 Saat Ders Genç Doktoru Öldürdü

11 Saat Ders Genç Doktoru Öldürdü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    yaw benim pc başında uyuya kaldığım oldu yine ölmedim 9 canlıyız galiba :D:D:D

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Spacheata bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

yoruma bak yaw.. :PPP neyse

bu arada yazik olmus kiza yaw..  bir genc daha kaydi gittti hayattan..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

ecel geldiyse kapıya baş ağrısı bahane... Mümkündür ama bence başka bir dolaşım problemi vardır. Bu olay sebep olmuştur. O kadar uzun otursam en fazla gtüm uyuşur. Bilgisayar başında oturan birinin dolaşım sistemi ders çalışanınki kadar durgun olacağını zannetmem. Çünkü makine başındayken ruh halin sürekli deişiyor. Oyun oynuyorsun adrenalin artıyor coşuyorsun. Peste hakeme sövüyorsun rahatlıyorsun. Film izliyon üzülüyorsun, +18 izliyon deliriyorsun. Kısacası demek istediğim mod sürekli değişiyor. Kalbin hızı dolayısıyla dolaşım hızı da değişiyor. İlginç bir yaklaşım. Olabilir:)

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 3819 Toplam Mesaj: 34