11 Yaşında Hamilelik Mümkünmüdür ?
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
slam44 bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------mümkündür..
gebelik yaş ile değil. üreme organlarının gelişmesiyle ilgilidir..
---------------------------
katılıyorum bnim bildiğim kişinin yaşadığı coğrafyaya göre degiştigini söylemiş hoca mesala sıcak iklimlerde üreme organın gelişmesi daha erken yaşlarda oluyor
-----------------------------Bu Ruslar bizden daha soğuk yerde yaşamıyomu ya, 13 yaşında kız sanki 21 lik.
Nasıl olcak bu iş :)
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------mümkündür..
gebelik yaş ile değil. üreme organlarının gelişmesiyle ilgilidir..
---------------------------
katılıyorum bnim bildiğim kişinin yaşadığı coğrafyaya göre degiştigini söylemiş hoca mesala sıcak iklimlerde üreme organın gelişmesi daha erken yaşlarda oluyor
-----------------------------Bu Ruslar bizden daha soğuk yerde yaşamıyomu ya, 13 yaşında kız sanki 21 lik.
Nasıl olcak bu iş :)
Hocam benim bildiğim kadarıyla bayanlarda erken görülen adet kanaması boyda ve gelişmede eksikliğe yol açıyor.Bir de biyoloji dersinden görmüştüm.Evrim dersiydi.Bir adamın bir kuralı vardı.Kutuplarda yaşayan tilkiler ekvatora yakın olan yerlere yaşayanlara nazaran daha kalıplı oluyor.Bunun sebebi de vücut yüzeyi/yağ oranı gibi bir oranı dengelemek için(tam hatırlamıyorum.)Bunu dengelemek istiyorlar çünkü metabolizmalarını dengede tutabilmeleri bunun için şart. -
anubisx bunu yazdı:
şimdi hocam derin bilgime dayanarak söyleyim bu olayın yaşla alakadar etmek yanlış ergenliğe girmeyle alakalı birşeydir.Sıcak ekvatoral bölgelerde ergenliğe girme kızlarda 8-9 yaşa kadar düşebilirken kutuplara çıktıkça bu yaş yükselir.Bahsi geçen kızı bilmiyorum ama ewt 11 yaşında hamilelik mümkündür.Ama kız doğru söylemiş sex güzel birşey :D
Evt arkadaşlar gerçektende mümkün bir durum yalnız kız ne kadar dorğru söyler onu bilemem -
şimdi arkadaşlar ben bu konuya kendi yorumumu yazıyorum kimse ne alınsın ne bozulsun..
Bu burcin abi bence 11 yaşında bir çocuk ve böyle şeyleri merak ettiğinden dolayı buraya böyle bi konu açma hevesi gelmiş olabilir..
zaten yazdığı yorumlardan anlaşılıyor ve ilk önce bayan sonradan erkek olan bir murid..
Bu benim düşüncem kimse alınmasın
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------şimdi arkadaşlar ben bu konuya kendi yorumumu yazıyorum kimse ne alınsın ne bozulsun..
Bu burcin abi bence 11 yaşında bir çocuk ve böyle şeyleri merak ettiğinden dolayı buraya böyle bi konu açma hevesi gelmiş olabilir..
zaten yazdığı yorumlardan anlaşılıyor ve ilk önce bayan sonradan erkek olan bir murid..
-----------------------------hocam ne yalan söyleyim bende seninle aynı fikirdeyim.!! Bunan önce de öpüşme fotoğrafları istemişti bi konusunda
-
dreampark87 bunu yazdı:
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------şimdi arkadaşlar ben bu konuya kendi yorumumu yazıyorum kimse ne alınsın ne bozulsun..
-----------------------------hocam ne yalan söyleyim bende seninle aynı fikirdeyim.!! Bunan önce de öpüşme fotoğrafları istemişti bi konusunda
-----------------------------haa evet hatırladım:) 11 bile fazla olabülür
-
ataturkcu1 bunu yazdı:
Hocam benim bildiğim kadarıyla bayanlarda erken görülen adet kanaması boyda ve gelişmede eksikliğe yol açıyor.Bir de biyoloji dersinden görmüştüm.Evrim dersiydi.Bir adamın bir kuralı vardı.Kutuplarda yaşayan tilkiler ekvatora yakın olan yerlere yaşayanlara nazaran daha kalıplı oluyor.Bunun sebebi de vücut yüzeyi/yağ oranı gibi bir oranı dengelemek için(tam hatırlamıyorum.)Bunu dengelemek istiyorlar çünkü metabolizmalarını dengede tutabilmeleri bunun için şart.
-----------------------------Bende onu diyorum hoca, sıcak yerde yaşayanların cinsel olgunluklarını erken tamamlamaları gibi bişeyin olması daha doğrusu böyle bi genellemenin olması mantıklı gelmedi bana.
Soguk yerde yaşayanlar için geçerli olsa neyse, biyolojik denge açısından vücutla beraber cinsel öğelerinde erken gelişmesi normal dicem ama arkadaş öğretmeni başka bi bölgeden algılamış herhalde.
Yani sıcak bölgelerden diye algılamış olabilir :)
-
nerden bilecez kaç yaşında hamile olacağını ki. doktorların araştırmaları sonucu olabilme ihtimali var.
ha burda çingeneler arasında 12 yaşında evlenip 1 yıl sonra bebeği kucağında gördüklerim oldu. yetiştiricileri büyükanne babası olur. şimdilerde medeni olarak pek hoş bakmıyorlar değişti sistem. ekmek, su önceki gibi yok hayat zorlaştı.
aramızda doktorda yokki. erkekler hamilelik durumu yaşammıyor ki:)