folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder 11 Yaşında Hamilelik Mümkünmüdür ?

11 Yaşında Hamilelik Mümkünmüdür ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Büyük ihtimalle fake'tir beyler.Bu tip daşak konuları yazanlar olabiliyor...

Bu arada adet görüyorsa olabilir.Erken yaşlarda da görülebilir.

Pragmatism&Realism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Enis bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nespace bunu yazdı:
    burcin bunu yazdı:

Enis bunu yazdı:
    burcin abi neden sürekli absürd sorular sormak için konu aıyorsun?

annelik hevesi tuttu doğum falan araştırırken yorumları okuyim dedim o ara rastladım.bide doğum ne garip bi olaymış ya cok pis tırstım :S bebek nası cıkcak ordan

--------------------------

nereden zor çıkacak burcin?

dogacak cocuk pek saglikli olamyabilir.. kilosu hayli dusuk olacaktir... yogun bakim gerektirebilir bence..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    slam44 bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:

mümkündür..

gebelik yaş ile değil. üreme organlarının gelişmesiyle ilgilidir..

---------------------------

katılıyorum bnim bildiğim kişinin yaşadığı coğrafyaya göre degiştigini söylemiş hoca mesala sıcak iklimlerde üreme organın gelişmesi daha erken yaşlarda oluyor

Bu Ruslar bizden daha soğuk yerde yaşamıyomu ya, 13 yaşında kız sanki 21 lik.

Nasıl olcak bu iş :) 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

oha bea sübyancılık bilim teknoloji bölümündemi tartışılıyor şimdi :D

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

ebter bunu yazdı:
    bu zamanda nie hamile kalmışki

Bize niye soruyon ki git ona sor sanki biz hamile bıraktık :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

ben bu kizin yazisina inanmiyorum birisi dalga geçmis, 11 yasinda bir kiz adet görebilir , çocugu da olabilir , ama bu yasda cinsel iliskiye girip üstelik çocuklugunu yasamadan hamile oldugunu ögrenince sadece "sasirdigini" söylemesi çok dogal diil 

11 yasindaki bir kiz cinsel iliskiye girmenin toplumda ne uygun ne yasal oldugunu bilerek gelip siteye seks'in güzel bir sey oldugnuu yazmasi çok saçma , ayrica güzel oldugunu nasil anlar o yasta neyin ne oldugunu bilemez .. bence birisi dalga geçmis, sitedeki yazilarin çogu gibi...

-----

o resimler ortaokulu hatirlatti :) dogum ile alakali televizyonda belgesel izliyorduk biyoloji dersinde, dogum gerçeklesti bitti bir anda pattirti gürültü duyduk isiklari açinca okul arkadasin biri dayanamamis bayilmis düsmüs, yüzü surati benzi gitmis korkudan :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slam44
    slam44's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:
    slam44 bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:

mümkündür..

gebelik yaş ile değil. üreme organlarının gelişmesiyle ilgilidir..

---------------------------

katılıyorum bnim bildiğim kişinin yaşadığı coğrafyaya göre degiştigini söylemiş hoca mesala sıcak iklimlerde üreme organın gelişmesi daha erken yaşlarda oluyor

Bu Ruslar bizden daha soğuk yerde yaşamıyomu ya, 13 yaşında kız sanki 21 lik.

Nasıl olcak bu iş :) 

mesela dedik yaw başka şeylerde olabilir ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    Never-More bunu yazdı:

zar 13 yaşında olusuyo kanamalarda o zaman başlıyo diye biliyorum ama emin değilim bi google amcaya soralım

http://www.doktornevra.com/cinsellik/genc_kiz_sagligi.asp

hocam kızlık zarının sebebi küçük yaşta ordan iltihap falan almasını engellemek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ya amma uzatmışşınız, olur yada olmaz bırakın bunları doktor/biyolog/vs tartışşın herkes biler bilmez onun zarı bunun kapağı

Haa bana sorarsanız 11 yasında kız çocuğuyla bu işi yapanın da yaptıranın 7 sulalesini .... 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

bizim hoca anlatmıştı okulda aklımda kalmış ordan

güneye doğru inildikçe kızlarda adet görme yaşı düşüyomuş yani arabistanda 9 yaşında falan adet görmeye başlıyo diyodu bizim hoca ama bu kızınki doğrumudur bilemem :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 6301 Toplam Mesaj: 48