11 Yaşında Hamilelik Mümkünmüdür ?
-
Büyük ihtimalle fake'tir beyler.Bu tip daşak konuları yazanlar olabiliyor...
Bu arada adet görüyorsa olabilir.Erken yaşlarda da görülebilir.
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------
Nespace bunu yazdı:
burcin bunu yazdı:
-----------------------------Enis bunu yazdı:
burcin abi neden sürekli absürd sorular sormak için konu aıyorsun?
-----------------------------annelik hevesi tuttu doğum falan araştırırken yorumları okuyim dedim o ara rastladım.bide doğum ne garip bi olaymış ya cok pis tırstım :S bebek nası cıkcak ordan
--------------------------
nereden zor çıkacak burcin?
-----------------------------dogacak cocuk pek saglikli olamyabilir.. kilosu hayli dusuk olacaktir... yogun bakim gerektirebilir bence..
-
slam44 bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------mümkündür..
gebelik yaş ile değil. üreme organlarının gelişmesiyle ilgilidir..
---------------------------
katılıyorum bnim bildiğim kişinin yaşadığı coğrafyaya göre degiştigini söylemiş hoca mesala sıcak iklimlerde üreme organın gelişmesi daha erken yaşlarda oluyor
-----------------------------Bu Ruslar bizden daha soğuk yerde yaşamıyomu ya, 13 yaşında kız sanki 21 lik.
Nasıl olcak bu iş :)
-
oha bea sübyancılık bilim teknoloji bölümündemi tartışılıyor şimdi :D
-
ebter bunu yazdı:
bu zamanda nie hamile kalmışki
-----------------------------Bize niye soruyon ki git ona sor sanki biz hamile bıraktık :D
-
ben bu kizin yazisina inanmiyorum birisi dalga geçmis, 11 yasinda bir kiz adet görebilir , çocugu da olabilir , ama bu yasda cinsel iliskiye girip üstelik çocuklugunu yasamadan hamile oldugunu ögrenince sadece "sasirdigini" söylemesi çok dogal diil
11 yasindaki bir kiz cinsel iliskiye girmenin toplumda ne uygun ne yasal oldugunu bilerek gelip siteye seks'in güzel bir sey oldugnuu yazmasi çok saçma , ayrica güzel oldugunu nasil anlar o yasta neyin ne oldugunu bilemez .. bence birisi dalga geçmis, sitedeki yazilarin çogu gibi...
-----
o resimler ortaokulu hatirlatti :) dogum ile alakali televizyonda belgesel izliyorduk biyoloji dersinde, dogum gerçeklesti bitti bir anda pattirti gürültü duyduk isiklari açinca okul arkadasin biri dayanamamis bayilmis düsmüs, yüzü surati benzi gitmis korkudan :))
-
AmoR bunu yazdı:
slam44 bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------mümkündür..
gebelik yaş ile değil. üreme organlarının gelişmesiyle ilgilidir..
---------------------------
katılıyorum bnim bildiğim kişinin yaşadığı coğrafyaya göre degiştigini söylemiş hoca mesala sıcak iklimlerde üreme organın gelişmesi daha erken yaşlarda oluyor
-----------------------------Bu Ruslar bizden daha soğuk yerde yaşamıyomu ya, 13 yaşında kız sanki 21 lik.
Nasıl olcak bu iş :)
-----------------------------mesela dedik yaw başka şeylerde olabilir ;)
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------zar 13 yaşında olusuyo kanamalarda o zaman başlıyo diye biliyorum ama emin değilim bi google amcaya soralım
http://www.doktornevra.com/cinsellik/genc_kiz_sagligi.asp
hocam kızlık zarının sebebi küçük yaşta ordan iltihap falan almasını engellemek. -
Ya amma uzatmışşınız, olur yada olmaz bırakın bunları doktor/biyolog/vs tartışşın herkes biler bilmez onun zarı bunun kapağı
Haa bana sorarsanız 11 yasında kız çocuğuyla bu işi yapanın da yaptıranın 7 sulalesini ....
-
bizim hoca anlatmıştı okulda aklımda kalmış ordan
güneye doğru inildikçe kızlarda adet görme yaşı düşüyomuş yani arabistanda 9 yaşında falan adet görmeye başlıyo diyodu bizim hoca ama bu kızınki doğrumudur bilemem :|