1112211 (Aga Bu Nedir)
-
Adam güzel bir şey yazdı yalnız, "insanların kötü konuşmasından bile para yapılıyor bu dünyada."
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Adam güzel bir şey yazdı yalnız, "insanların kötü konuşmasından bile para yapılıyor bu dünyada."
+1
-
kafalı adam biri kefillik yollasa foruma benden çok faydası olur
-
Son olarak, Demedi demeyin bu siteyi adamın eline verirler :)
-
hsyN bunu yazdı
kafalı adam biri kefillik yollasa foruma benden çok faydası olur
Hocam adama ulaşıp foruma üye mi etsek
-
adam amerikadaki ailesiyle dumanla haberleşiyo aq
-
Harbiden kafama takıldı. Anladığım kadarıyla bu arkadaş ailesine mesajlar veriyor. Sanırım ailesi vefat etmiş ve onlara bu site aracılığı ile söylemek istediklerini iletiyor. Üzüldüm açıkcası.
-
byhewal bunu yazdı
Harbiden kafama takıldı. Anladığım kadarıyla bu arkadaş ailesine mesajlar veriyor. Sanırım ailesi vefat etmiş ve onlara bu site aracılığı ile söylemek istediklerini iletiyor. Üzüldüm açıkcası.
hee öbür taraftan akbankla para gönderiyorlar yok hacım ne ölmesi adam bildiğin amerikadaki ailesine böyle şeyleri göndererek iletişim kuruyor
-
catlax bunu yazdıbyhewal bunu yazdı
hee öbür taraftan akbankla para gönderiyorlar yok hacım ne ölmesi adam bildiğin amerikadaki ailesine böyle şeyleri göndererek iletişim kuruyor
Evet Türk kimliğini paylaşmış Twitterden, Rasim babası, Nurtende annesiymiş..
Edit: Motiono.com siteside zamanında bayağı tutmuş FBİ tarafından kapatılmış, galiba üstüne boşa düşüyoruz.
byhewal tarafından 06/Tem/14 21:00 tarihinde düzenlenmiştir -
catlax bunu yazdıbyhewal bunu yazdı
:D Gülmekten suratım kasıldı :D