1112211 (Aga Bu Nedir)
-
http://1112211.com/2?a=607 sümer reyiz fbi'a karşı direnişe geçti. buraya resim atmıyorum bandwithi gitmesin diye
-
deniz gölbaşmıdır nedir yine hayattan soğutan bir orospu çocuğu çıktı sahneye gözünü seveyim ya.
-
VBDream bunu yazdı
deniz gölbaşmıdır nedir yine hayattan soğutan bir orospu çocuğu çıktı sahneye gözünü seveyim ya.
hoca küfretmede ben de clone script yazıyorum bu siteye :P
-
tustanbakanadam bunu yazdıVBDream bunu yazdı
ederim, adamın bir stili var ve ben yararlanıyorum ondan fikir olarak, şimdi siz onu böyle yorarsanız sağlıklı birşey çıkmayacak adamdan. Ha zaten sağlıklı değil diyebilirsin ama %1 de olsa yararlı fikirleri, acayip farklı bakış açıları var.
-
Bu olay bana the office dizisindeki şu olayı hatırlattı izleyenler bilir :)
-
VBDream bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıVBDream bunu yazdı
ederim, adamın bir stili var ve ben yararlanıyorum ondan fikir olarak, şimdi siz onu böyle yorarsanız sağlıklı birşey çıkmayacak adamdan. Ha zaten sağlıklı değil diyebilirsin ama %1 de olsa yararlı fikirleri, acayip farklı bakış açıları var.
hocam adam kendisi istiyor zaten. biraz gezin anlarsın. adam pythonda nasıl yazdığını falan anlatacakmış gelecek ay ondan bahsediyor. hatta herkes yazsın facebook twitter kullanımdan kalksın telefon kullanılmasın istiyor
-
VBDream bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıVBDream bunu yazdı
Hemde biz adamı olduğu gibi izlemek istiyoruz.Hani kendini akıllı bi bok yerine koyupda adamla dalga geçerek kendini sahneye atmak bencede soytarılıkdan başka bişey değildir.
-
Aga bitti kodlamam. 8 saattir kodluyorum bitirdim. Resim eklenebiliyor falan .o
-
adamla komşuyuz galiba amk .s.s
-
HaLFDeviL bunu yazdı
adamla komşuyuz galiba amk .s.s
röportaj yapsana ... :D