12. Dalgada Ergenekon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bugünde gözaltılar olmuş. halk korkar oldu. faşizmi geçtiler. faşizmin kuralları olur ona göre uygulanırdı.

bazen tbt de gizli ajanların takip ettiği şüphesi bile endişe veriyor...kim karşı gelse hemen ezip yok etme istilası uygulanıyor.

bu dalgada aydınların gözaltına alındığını görüyoruz. susturma politikası inşallah bir gün sona erer.

siz ne düşünüyorsunuz?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    aydınlarımı =)  aydın dediklerinin yaptıkaları  bir bir yüzlerine vuruluyo merak etme hala olayın ciddityetinin farkına olmayan yada olamayan oldurulamayan insanlarımız var çok acı bi durum söz konusu.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    öyleki kimse cevap vermez durumda.tamam susalım arkadaşlar şutlamasınlar sonra:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

nedense hep tayyipe karşı olan insanları içeriye alıyolar atatürkçü olanları...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

aydınlar mı?

şeklinde konuşanlar 100 sene öncede vardı.Şimdi yine var.Fakat bir türlü bilmiyorsunuz ki o insanlar halkı bilinçlendiren şairler, ozanlardı.Halka doğru yolu göstermeye çalışan insanlardı.80 de gerçek aydınları öldürürsen işte şimdi sahte aydınlarla uğraşman gerekir.

Ergenekonada gelirsek ergenekonu kim çıkarttı ?? Yahu tipli dingil herifin biri.Şahan'ın bir tiplemesi gibi olan adam.Konuşmasında hayır yok.Manyağın teki bağrıp duruyor.Dediklerinden doğru olanlarda var.Sağolsun devlet içindeki gerçek ERGENEKONcular bu oyunu öyle bir oynadı ki karşı güçlerin hepsini tuzakla içeri attı.

Zamanında amerikada da italyan asıllı mafya babaları içinmahkeme açıldı ve yüzlerce tutuklama yapıldı sonunda da hepsi serbest bırakıldı.Yine aynısı olacak.Fakat bu sefer devletin içindeki gerçek suçlular mahkemelerde yargılanacak hani karşı güçleri susturmaya çalışanlar var ya işte onlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    haberal'dan feci şüpheleniyordum zaten.almışlar onu da.bakalım neler çıkacak.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

mortyr516 bunu yazdı:
    -----------------------------

nedense hep tayyipe karşı olan insanları içeriye alıyolar atatürkçü olanları...

ülkemiz hukuk yerine siyaset kontrolünde polis devleti konumunu almış. 65 bin öğrenci bile sanık durumundaymış. özgürlüğün tanımını bağımsızlığın tanımını yok ettirdiler en sonunda.  

Milletimizi, önce rahatsızlık ve tedirginlik, sonra yılgınlık ve bezginlik sonunda da teslimiyet çizgisine getirecek ne lazımsa ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

umarım ki bu ergenekona kim bulaşmışsa tepeden tırnağa hepsini içeri tıklamaları, yazıklar olsun bu aydın diye geçinenlere, asker diye geçinenlere yazıklar olsun, yediler bitirdiler ülkeyi, hala onların pislikleriyle uğraşıyoruz, hatırlayın fadime şahin olayı, cumhuriyet gazetesi bombalamaları, danıştay baskını ve daha niceleri hatırlayın bunların hepsi ülkeyi bir kaos ortamına sürükleyerek darbe yapılmasına yönelik girişilmiş hareketlerdir, hala bu ergenekoncuları savunan zihniyetlere şaşıyorum.

Delikanlı Tayyip olmasaydı kimse gidemezdi bu ergenekonun peşine,

birkez daha helal Tayyibe diyorum.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    bende yazıklar olsun diyorum.

binlerce öğrenciye burs veren bu oluşumların öncülerine karşı yapılıyor bunlar.Öğrencilerin listelerini falanda almışlar"bizde yedeği de yok bu ay burs vermemiz çok zor olacak belki bazıları burs alamayacak"dediler. fetullah amcaları bakar bundan sonra.Ülkeyi kaos ortamına sürüklemek böldürmek daha sonra da bir islam devleti kurmak amacı güdenler akp ve yandaşlarıdır.üstüne basa basa söylüyorum."Yuh artık o kadarda olurmu" demeyin 8 sene önce olmaz dediğimiz şeyler oluyor baştakiler sayesinde.

Ergenekon diye bir oluşum yok mu?Bence var..Ama içinde bu insanlar yok.Bu yapılanlar Akp ye karşı olan aydınları sindirme operasyonlarından başka bişey değil.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

bugüne kadar yapılan ergenekon operasyonlarında ele geçenler. hala daha ne var bunda diyonuz ya

OPERASYONLARDA ELE GEÇEN SİLAHLAR

Ergenekon soruşturmasında şimdiye kadar; 39 el bombası, 2 içi boşaltılmış el bombası, 11 kilogram C-3 patlayıcı, 1160 gram tahrip kalıbı, 1 gaz bombası, 10 fünye, 5 işaret fişeği, 3 sis bombası, 21 TNT kalıbı, 1 yangın bombası, 84 kapsül, 24 ateşleme çakmağı, 50 infilak fitili, 35 çeşitli boylarda infilak fitili, 1 eğitim bombası, 2 demir çubuk içerisinde patlayıcı, 18 gram Emolite marka patlayıcı, 13 santimetre uzunluğunda infilak kapsülü için irtibatlık fitil, 3 Golden ibareli plastik tüp içerisinde hidrolik asit, 3 uzun namlulu tüfek, 2 av tüfeği, 2 havalı tüfek, 21 tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, 34 şarjör, bin 74 dolu fişek, 73 av fişeği, 1 susturucu, 2 içi boşaltılmış havan mermisi, 9 içi boşaltılmış uçak savar mermisi, 1 kasatura, saniyeli fitil, çok sayıda demir bilye, bomba yapımında kullanılan malzemeler, telsiz, kasatura ve bıçaklar ele geçti.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Nury bunu yazdı:
    HolyReform bunu yazdı:
    stillalive bunu yazdı:
    bende yazıklar olsun diyorum.

binlerce öğrenciye burs veren bu oluşumların öncülerine karşı yapılıyor bunlar.Öğrencilerin listelerini falanda almışlar"bizde yedeği de yok bu ay burs vermemiz çok zor olacak belki bazıları burs alamayacak"dediler. fetullah amcaları bakar bundan sonra.Ülkeyi kaos ortamına sürüklemek böldürmek daha sonra da bir islam devleti kurmak amacı güdenler akp ve yandaşlarıdır.üstüne basa basa söylüyorum."Yuh artık o kadarda olurmu" demeyin 8 sene önce olmaz dediğimiz şeyler oluyor baştakiler sayesinde.

Ergenekon diye bir oluşum yok mu?Bence var..Ama içinde bu insanlar yok.Bu yapılanlar Akp ye karşı olan aydınları sindirme operasyonlarından başka bişey değil.

yahu o kadar kanıt var araştırın bu konuları, yorum yazmadan önce tutuklanan adamlar öyle pat diye atılmıyor içeri kaçtane ses kaydı dinledin ? kaçtane kendi aralarında yazışmalarını okudunda böyle diyorsun ki şuanda piyasada olanlar %1 ne bile denk gelemez binlerce sayfalık dosya. at gözlüğünüzü çıkarın artık

sen kaç tane dinledin de biliyosun?iddianameyi okuyan savcının dediği bir söz vardı "listede sadece polat alemdar eksik diye".Ben size ergenekon yok demiyorum var ama bu kadar da değil ya.Akp den önce bulabilen var mı bu ergenekon'u diye söz söylemişsiniz bir de ecevit zamanında ülkemizde kontrgerilla var demişti de gülmüştü millet.

tekrar söylüyorum Ben ergenekoncu değilim böyle bir oluşum olduğuda belli ama bu kadar büyük değil.Üstelik Ergenekonun en güçlü zamanında bile akp hükümeti ve fetullahçılar kadar tehlikeli olmadığını biliyorum.Demek istediğimi anladınız sanırım.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 4305 Toplam Mesaj: 39