12. Dalgada Ergenekon
-
Atalarımız ne demiş?
Söz Uçar, Yazı Kalır.
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacı onu bunun tutun demiyorlar hepsinin bi sebebi var hepsini okumadım ama suyüzüne çıkanların zaten azı okunsa kafalarına göre atıyorlar tutuyorlar denilmez :) o kadar büyük değil(miş) gülerim. konuyu hemen Fethullah Hocaefendiye bağladın hemen, yarası olan gocunurmuş başka nereye çeviriceksiniz konuyu merak ediyorum hehehe
bilader bu ergenekon diye iddia edilen örgütün %10 u kadar güce ulaşanları zamanında bu ülkede darbe yaptı..haa demek ki neymiş akp nin yaptığı bir islam devriminde önce çıkabilecek karşı sesleri susturmakmış.başkada hiçbirşey değil.Bu benim fikrim.senin ki nedir bilmem..ama çok iyi bildiğim birşey varsa oda bu baştakilerin skecek eşşek aramasıdır.+ olarak fetullah gülen sadece orada verdiğim bir örnek...yarası olan gocunurmuş derken de neyi kastettiğini bakıyorum bakıyorum anlamıyorum. -
Madem Ergenekon diye birşeyin var olduğu iddia ediliyor,o zaman aynı tasfiyeyi fettullahçılar içinde yapsınlar.O zaman millette, ortada sadece Akpnin karşısına çıkabilecek olanların toplanmadığına ikna olsun..
-
bu dava gayet iyi işliyor da bi aralar dtp kapatma davası vardı ne oldu o dava ?
-
god bunu yazdı:
bu dava gayet iyi işliyor da bi aralar dtp kapatma davası vardı ne oldu o dava ?
bi zamanlar akp kapatma davası vardı ona ne olduysa ona da o oldu -
peki bu ergenekon operasyonunu destekleyenler rauf denktaşın suçlanmasına ne diyor cok merak ediyorum ...
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------bazen tbt de gizli ajanların takip ettiği şüphesi bile endişe veriyor...
endişelenmene zaten öyle birşey var :) Her forumda.. -
tahribat dalgası tsinami gibi olur =)
Diğer Dalgalarda Belki Burayada Gelirler Tüm Onlayn Üyeleri Toparlarla Alırlar Göz Altına ;)
-
Faşistlige dogru adım adım giden kontrolsüz güç!!
bir zamanlar dedikleri gibi DEMOKRASİ ARAÇ MI AMAÇ MI
Biz sizin yalan ve hilelerinizle basedemeyiz bu bize dert olur ama biz de sizin önünüzde egilmeyiz bu da size dert olsun!!
-
Benim için ergenokon bitmiştir.Daha da takip etmem. :)
Onca aydın insan gözaltına alındıktan sonra Akp kuklalarının oyunu olduğu Ne b.k olduğu kesin olarak ortaya çıkmıştır...
Bu cahiller yüzünden yıllardır aydın insanlar ya öldürülüyor yada işte böyle susturulmaya çalışılıyor. Cahilleri kömürle kandırarak zeki,akıllı insanlarıda bastırark susturmaya çalışıyorlar.