12 Milyar Dolar Nere Gitti ?
-
yıl 2008
ay bu aylar, gün bu günler, aradan 3 yıl geçti
tvde KENDİ GÖZLERİMLE DİNLEDİM RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ı, ben facebook nickli tbt müridi olarak kendi gözlerimle kendi kulaklarımla dinleyip izledim sayın başbakanı
kendisi dediki GAP'a 12 milyar dolar aktarıp Türkiyenin yıllardır bitmesi gereken projesini bitirip halka açacağız ve linkteki sözleri sarf etti ahanda kanıtı
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/9038174.asp
tam tamına 2008 de devletin kasasında GAP'a aktarmak üzere 12 MİLYAR AMERİKAN DOLARI ÇIKTI fakat
yıl 2011, GAP ta 1 yeni çivi çakılmamış
yıl 2011, 2011 de bitmesi gereken marmaray hala beklemede
yıl 2011 sayın başbakan çıldırmış, proje açıklıyor
niye mi ? eee seçimler yaklaştı
niye mi ? eee zaten yedi yiyeceğini yıllardır da yemekte
siz canım halkım, sayın türkiye vantandaşları, zannedinki bu adam sizi seviyor, size yatarım yapıyor, NAH yapıyor canım NAH yapıyor, bekleyin siz daha bekleyin boşalsın kasalarımız,
kim yemediki diyosunuz di mi şimdi, kim yemedi ki... yazık ki yiyenlere sövmek yerine helal olsun yesin diyosunuz
durun bakalım 5 sene sonra neler olacak
daha kaç tane 12 milyar dolarımız çıkacak cebimizden ...
-
Eğer uçan bir 12 milyar dolar varsa merak etmeyin neri belli
"Gemicik" hepimizin malı.
Şimdide gemiyi evinin önüne parketsin oğluşu diye boğaz yapıyor:)
böyle muhalefet yapacağım bundan sonra milletin anladığı bu:)
-
Hocam ne kadar bağırırsan bağır bir bilgin demişki: "Sakın cahillerle tartışmayın asla kazanamassınız ben hiç kazanamadım" demiş. Yani ne kadar bunları dile getirirsen getir bu milletin içinde bu kadar cahil olduktan sonra akp gibiler hep başta olur:S
-
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ne kadar bağırırsan bağır bir bilgin demişki: "Sakın cahillerle tartışmayın asla kazanamassınız ben hiç kazanamadım" demiş. Yani ne kadar bunları dile getirirsen getir bu milletin içinde bu kadar cahil olduktan sonra akp gibiler hep başta olur:S
-----------------------------Bu zihniyet işte hep kaybettiren... :))
-
Ya bi tek o mu sanki.Petkim, sabah atv satışı ?? Bunlar hep para.Yedi yedi yedi sonunda çıldırdı işte...
-
oylar mhp ye.
-
CyberAngel bunu yazdı:
Ya bi tek o mu sanki.Petkim, sabah atv satışı ?? Bunlar hep para.Yedi yedi yedi sonunda çıldırdı işte...
-----------------------------oğlu bim marketler zinciri kurdu,cüneyt zapsuyu ortaklıktan attılar oda 101le karşılarına çıktı. İlaçları bimde satmaya kalktı erdoğan.
ev hanımı eşi medical park hastaleri zincirlerini kurdu bütün hastalar özel hastanelere sevk edildi dahasıda varda saymaya gerk yok.açlıktan geberen makarnacılar düşünsün benim halim keyfim yerimde çok şükür.
-
boşuna yormayın kendinizi ,adam ne güzel söylemiş asla cahillerle tartışma kazanamassın diye haklı adam ,anlamıyorlar işte bak adam gene gümbür gümbür geliyo asıl bundan sonra olacaklardan korkun bi dahaki seçime kadar memleketin tapusunu verirler birilerine.
-
valla hocalar ben şunu anlamıyorum kime sorsam akpye küfrediyo şöyle böyle diyo peki bu adamlar nasıl bu kadar çok oy alıp iktidar oluyo ben eminim bu seçimide alacak bizler götümüzü yırttığımızla kalacaz bunlar iyi günler allah sonumuzu hayır etsin
-
gestapo26 bunu yazdı:
valla hocalar ben şunu anlamıyorum kime sorsam akpye küfrediyo şöyle böyle diyo peki bu adamlar nasıl bu kadar çok oy alıp iktidar oluyo ben eminim bu seçimide alacak bizler götümüzü yırttığımızla kalacaz bunlar iyi günler allah sonumuzu hayır etsin
-----------------------------sklmei seven milletiz ne diim :D sonra arklarım tayyip kılıçdaroğlunu nasıl susturdu.ya isterse agzını yok etsin ülken gitti sen daha ordamısın ? chp döneminde 3 milyar dolar hazinede para vardı dior.simdi 80 milyar dolar diyor.birincisi chp döneminde o para iyi paraydı.2. bu 80 milyar doların nerelerden geldiğini iyi biliyoruz.
biz bu ülkede 1 günlük şirketleride iyi biliyoruz.biz bu ülkede asvalt danışmanlıgı şirketlerinide biliriz.bir günde kurulup 2. güne satılan sirketleride biliyoruz..
sanmayın ki ülkenin parası var sanmayinki refahımız yükseliyor.evet refahımız yükseliyor ama nasıl yükseliyor ? hepsi yabancının parası merak etmeyin.zamanı geldiğin o para puf deyip kaybolacak..
-
NmC bunu yazdı:
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------Bu zihniyet işte hep kaybettiren... :))
-----------------------------Dimi hocam..
Beyler sizin derdiniz ne yahu. Allah'a şükür nefes alıyorsunuz, suyunuzu içiyorsunuz. Allah'tan daha belanızımı istiyorsunuz. Nankörlük derler bu yaptığınıza. Allah korkunuz yok resmen.