12 Milyar Dolar Nere Gitti ?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
Facebook bunu yazdı:
hocalar akp nin oy alma polikitkası belli
fakire kömür
zengine para dağıtmak,ihaleleri vermek
geri kalan kısımda zannediyorki adam islamın kurtarıcısı fln hacı hoca olarak görüyor ve saplanmışlar bu fikire başka bişey düşünemiyorlar
ben chp yi savunmuyorum
mhp yi savunmuyorum
ama herşey ortada bu kadar çok hırsız bir adam nasıl olurda müslümanım der?
siz bu adama oy vererek nasıl bir müslümana destek oluyorsunuz ?
sizin müslümanlığınızda haram yemekten mi geçiyor ey akp liler?
-----------------------------arkadaş sana bişey demek istemiyorum ama diyeceğim,
Bana Akp hırsız diyorsun ya, Bunu belgeyle ispatlarmısın? ortaya atmışsın serseri bi laf bu para berde? arkadaş senin belgen nerde? para ortada olmayınca illa birinin cebine mi girmesi gerekiyo ne dar düşünceli adamlarsınız. yapılamdıysa başka bi şeye destek olmuştur çok mu merak ediyosun araştır öğren sonra hırsız de. Bize burada müslümanlık dersi verme Sana öyle sorular sorarım ki Ben müslümanmıyom dersin kendine. Haddini bil sinek boku kadar bilginle kimseye haram yemekle mi islam mensubu oluyorsunuz demeye hakkın yok.
Açık bulduysan ver medya ya aber yapsınlar kolay yoldan devlette açıklasın. Müslümanlıktan ders veriyosun Kendi yaptığına bak Dinin en kötü karşıladığı şeylerden birini yapıyorsun fitne fesat ve kişilerin üstüne laf atıyorsun. Herşey ortada Hırsız dediğin için senden belgenle açıklama bekliyorum. konun beni ilgilendirmez sadece bu cğmlene açıklama istiyorum
Şimdi bana gelip gemicikler mısırcıklar deme. Bunalr hırsızlık değil.
eveeet aqpnin bas müfettisi de tesrif etti.
bak güzel kardesim, senin bir türlü anlayamadıgın, anlamak istemedigin nokta 'benim karsıma belgelerle cıkın!' demen. yahu biz meclisin icinde vekil degiliz. sen her boka belge istiyorsun. sana fethullah gülen neden haca gitmedi desem 'bence gitmistir gitmedigine dair bi belge getir' dersin eminim. cok sakacı bi insansın seviyoruz seni ailecek.
gemicik ve deniz feneri veya türevi seyler hırsızlık degilse seninle zaten tartısmaya bile gerek yok aslında. takmıssın at gözlügünü, biz sana ne desek bos, kafayı yemissin sen.
lan adam sizin evinize giren maası kesse onda bile bi bildigi vardır diyeceksiniz. su tarikatcıların dervisleri olur ya, cevresinde insanlar ona köpek gibi tapar onu yüceltir. onlardan bi farkınız yok neredeyse cünkü her seye 'tamam' her seye 'evet' diyorsunuz. biz chp, mhp ya da baska bi parti iyi veya kötü bir is yapsa kabul ediyoruz, en azından ben ve ailem bunu kabul ediyor, elestiriyoruz.
gerekirse burda da yazıyoruz. ama sen, sen ucmussun, artık senin aqpden maasla sitelere yazı yazdıgını söyleseler cok sasırmam heralde. böyle körü körüne inanmak mı demokrasi ?
varsa ispatın medyaya ver demissin, medya zaten bunu yeri geldiginde acıkladı, ayrıca aqp yandası medyanın büyüklügünü söylememe gerek yok heralde bu kadar sıkı takip eden bir insansan benden iyi bilmen gerekir, o yuzden bos yere laf ebeligi yapma burda millete.
basbakanın ogulları 1 trilyonluk villa sahibi. burak'ın gemicigi 2 milyon dolardı, bilal efendi de amerikadan 200 küsür bin dolara daire satın almıstı. ama dogru ya yalandır bunların hepsi, hic dogru olur mu ? hep medyanın hatası haklısın. hepsi yalan. bi siz dogrusunuz.
bi de kılıcdaroglunun villasını elestirmisti basbakanınız hatırlarsın, hani harap ve bitap olmus, parası bile tam ödenmemis 'villa'. n'oldu o kadar yırtınmıstı ? bi kac gün sonra sözcü gazetesi manset attı, basbakanın trilyonluk villası hakkında. tabi sen görmemissindir bunları, gördüysen de görmemezlikten gelmissindir. ne de olsa o sizin padisahınız, krallar gibi yasamaya hakkı var bazıları aclıktan ölse de.
ya neyse, seninle daha cok tartısırdım da isim gücüm var, laftan anlayan bi adam degilsin.
-----------------------------sen belgesiz adama hırsız dersen bu Saçmalık olur hocam iftira olur başika bişey değil.
Fethullah gülen in ne yaptığı beni ilgilendirmez.
bu iftiraları ortaya atıyorsan elinde bi dayanak olmalı sizin belgeyi geç dayanağınız ble yok. Adamın ooğlu gemi almış vay amk hırsızlık yaptı da mı aldı? nerden biliyosun devletten yürüttüğünğünü? Ne malum tayyibin çok feci daşşaklı bi iş adamı arkadaşından 2 milyon dolar alıp gemiyi almadığı? Belki kazandıkça parasını geri ödeyecektir? Sana şu kadar söyleyeyim, Ben birçok insan tanırım ve neredeyse yüzde 50 sinden fazlası Trilyon dolarlık adamlar. Ve öyle sizin sandığınız altında mercedesli trilyon dolarlık adamlardan değiller. hepsinde standart arabalar var tıyota ford opel bu şekilde ve bu adamalar benim avucuma tomarla para sıkıştırırlar Zekat diye. % binlira veren var 10 bin lira veren var 2,5 milyar lira veren var Ben parayı caminin kasasına koyarım gerekeni babam yapar yardım eder en son kocaeli de camiye minber mihrap yaptırdı o paralarla. Ben bunu sana niye anlatıyorum? şu yüzden, Sizin çevrenizdeki zenginleri bilmem ama bizim gibi insanların çevresindeki insanlar eli açık insanalrdır yardımlaşmayı severler. Demek istediğim odur ki ben birisinden hiçbi iş sahibi olamdığım halde 10 bin lira isteyeyim iş kurmak için veririler ama benim yapacağım şey değil bu. Ne malum oğlununn böyle birşey yapmadığı?
bu arada ben akp eleştirilmek gerekirse eleştiririm, sanırsam sen benim o yorumlarımı göz ardı ediyorsun. Asıl gözlük ben de değil objektif düşünmeyen sizlerde. Benim Çevrem Ya küt akp ya da küt saadetlidir ben akplilerle de sadetlilerle de kavga ederim Tabi mantık çerçevesinde. burada mantıklıu konuşamıyorum ki? konuşacak adam yok, biri der gelsin sikimi kurcalasın diğeri der hırsız diğeri gelir sende at gözlüğünvar öteki gelir akp yalakası der. Anlatabiliyıormuyum?
Deniz feneri ile Akp yi nasıl bağdaştırabiliyorsunuz anlamıyorum. Ayıtrın artık bunları saadetliler akpyi sevmez kanal 7 ile samanyolu farklı kanallardır. Akp ile saadet farklı partilerdir görüşleri büyük oranda farklıdır.
Gerisi zaten fasa fiso. Konuşmayayım diye çok diyorum boşuna yazıyorum çünkü ama tutamıyorum kendimi bu kadar suçlamayı görünce.
-
gestapo26 bunu yazdı:
valla hocalar ben şunu anlamıyorum kime sorsam akpye küfrediyo şöyle böyle diyo peki bu adamlar nasıl bu kadar çok oy alıp iktidar oluyo ben eminim bu seçimide alacak bizler götümüzü yırttığımızla kalacaz bunlar iyi günler allah sonumuzu hayır etsin
-----------------------------sen anlat. konuş tartış uyandırmaya çalış milleti. akp secimi alsa bile, ben elimden geleni yaptım vicdanım rahat dersin.
-
gVeR bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
Reberals bunu yazdı:
Hocam ne kadar bağırırsan bağır bir bilgin demişki: "Sakın cahillerle tartışmayın asla kazanamassınız ben hiç kazanamadım" demiş. Yani ne kadar bunları dile getirirsen getir bu milletin içinde bu kadar cahil olduktan sonra akp gibiler hep başta olur:S
-----------------------------Bu zihniyet işte hep kaybettiren... :))
-----------------------------Dimi hocam..
Beyler sizin derdiniz ne yahu. Allah'a şükür nefes alıyorsunuz, suyunuzu içiyorsunuz. Allah'tan daha belanızımı istiyorsunuz. Nankörlük derler bu yaptığınıza. Allah korkunuz yok resmen.
-----------------------------Hayranım bu akp'nin din duygularını sömürmesine. İşte bu cümleler bize niye her seçimde seçildiklerini anlatıyor. Mhp veya başkası gelse yemeğini önünden mi alıcak. Ya da bizi öldürüp nefes almamızı mı engelliycekler. Derdim bu günü kurtarmayı düşünen akp ve onun zihniyetindeki insanların Türkiye'nin geleceğini mahvetmeleri.
-
Nitrous bunu yazdı:
Eğer uçan bir 12 milyar dolar varsa merak etmeyin neri belli
"Gemicik" hepimizin malı.
Şimdide gemiyi evinin önüne parketsin oğluşu diye boğaz yapıyor:)
böyle muhalefet yapacağım bundan sonra milletin anladığı bu:)
----------------------------- -
şakirtlerle niye tartışıonuz ki, akıl anca akıl ile anlaşılır bu ipneler aqp yi ölümüne her koşulda akıl mantık ahlak kurallarını hiçe sayarak savunacak şekilde eğitilmiş hoca efendinin "bilinçaltı mesajlarını" daha tıfılken abileri , imamları beyinlerine çakmış artık onlar için gerçek algısı çok farklı ...
bundan sonra getireceğiniz hiç bir kanıt hiç bir açıklama bunları ikna edemez. gözünün içine bakabaka milletin parasını yediler diyosun banamısın demiyor neyle tartışıyorsun, str et geç
-
Konuyu tam okumadım. Gayet güzel şekilde tansiyonun ilerlediğini gördüm bu durumdan memnun oldum bunu belirtmek istedim.
Tekrar söylüyorum konuyu okumadım ama bir yerde duyduğum sözü bu başlık altında paylaşmak istiyorum. "İnsan kitleleri 3 bölümlük piramitten oluşur. Piramidin katmanları yukarıdan aşağıya doğru elit kesim, orta kesim ve yoksul kesim oluşturur. En üst katmandakiler büyük paralar yemek ve büyük paralar toplamak için vardır. Orta katman vergi ödemek için vardır. En alt kesim ise orta katmanı korkutmak için vardır. En üst katmandakiler devletlere vergi ödemezler, bütün yük orta katmanın üzerindedir. Devletin bütün ihtiyacı olan parayı vergi adı altında bu katman öder. Orta katmana yoksulları göstererek derler ki: 'Sen çalışmasaydın bak bu hale düşecektin ve çalışıp para kazandığın için (sözde) herkes gibi vergini vermelisin'."
-
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
Facebook bunu yazdı:
hocalar akp nin oy alma polikitkası belli
fakire kömür
zengine para dağıtmak,ihaleleri vermek
geri kalan kısımda zannediyorki adam islamın kurtarıcısı fln hacı hoca olarak görüyor ve saplanmışlar bu fikire başka bişey düşünemiyorlar
ben chp yi savunmuyorum
mhp yi savunmuyorum
ama herşey ortada bu kadar çok hırsız bir adam nasıl olurda müslümanım der?
siz bu adama oy vererek nasıl bir müslümana destek oluyorsunuz ?
sizin müslümanlığınızda haram yemekten mi geçiyor ey akp liler?
-----------------------------arkadaş sana bişey demek istemiyorum ama diyeceğim,
Bana Akp hırsız diyorsun ya, Bunu belgeyle ispatlarmısın? ortaya atmışsın serseri bi laf bu para berde? arkadaş senin belgen nerde? para ortada olmayınca illa birinin cebine mi girmesi gerekiyo ne dar düşünceli adamlarsınız. yapılamdıysa başka bi şeye destek olmuştur çok mu merak ediyosun araştır öğren sonra hırsız de. Bize burada müslümanlık dersi verme Sana öyle sorular sorarım ki Ben müslümanmıyom dersin kendine. Haddini bil sinek boku kadar bilginle kimseye haram yemekle mi islam mensubu oluyorsunuz demeye hakkın yok.
Açık bulduysan ver medya ya aber yapsınlar kolay yoldan devlette açıklasın. Müslümanlıktan ders veriyosun Kendi yaptığına bak Dinin en kötü karşıladığı şeylerden birini yapıyorsun fitne fesat ve kişilerin üstüne laf atıyorsun. Herşey ortada Hırsız dediğin için senden belgenle açıklama bekliyorum. konun beni ilgilendirmez sadece bu cğmlene açıklama istiyorum
Şimdi bana gelip gemicikler mısırcıklar deme. Bunalr hırsızlık değil.
eveeet aqpnin bas müfettisi de tesrif etti.
bak güzel kardesim, senin bir türlü anlayamadıgın, anlamak istemedigin nokta 'benim karsıma belgelerle cıkın!' demen. yahu biz meclisin icinde vekil degiliz. sen her boka belge istiyorsun. sana fethullah gülen neden haca gitmedi desem 'bence gitmistir gitmedigine dair bi belge getir' dersin eminim. cok sakacı bi insansın seviyoruz seni ailecek.
gemicik ve deniz feneri veya türevi seyler hırsızlık degilse seninle zaten tartısmaya bile gerek yok aslında. takmıssın at gözlügünü, biz sana ne desek bos, kafayı yemissin sen.
lan adam sizin evinize giren maası kesse onda bile bi bildigi vardır diyeceksiniz. su tarikatcıların dervisleri olur ya, cevresinde insanlar ona köpek gibi tapar onu yüceltir. onlardan bi farkınız yok neredeyse cünkü her seye 'tamam' her seye 'evet' diyorsunuz. biz chp, mhp ya da baska bi parti iyi veya kötü bir is yapsa kabul ediyoruz, en azından ben ve ailem bunu kabul ediyor, elestiriyoruz.
gerekirse burda da yazıyoruz. ama sen, sen ucmussun, artık senin aqpden maasla sitelere yazı yazdıgını söyleseler cok sasırmam heralde. böyle körü körüne inanmak mı demokrasi ?
varsa ispatın medyaya ver demissin, medya zaten bunu yeri geldiginde acıkladı, ayrıca aqp yandası medyanın büyüklügünü söylememe gerek yok heralde bu kadar sıkı takip eden bir insansan benden iyi bilmen gerekir, o yuzden bos yere laf ebeligi yapma burda millete.
basbakanın ogulları 1 trilyonluk villa sahibi. burak'ın gemicigi 2 milyon dolardı, bilal efendi de amerikadan 200 küsür bin dolara daire satın almıstı. ama dogru ya yalandır bunların hepsi, hic dogru olur mu ? hep medyanın hatası haklısın. hepsi yalan. bi siz dogrusunuz.
bi de kılıcdaroglunun villasını elestirmisti basbakanınız hatırlarsın, hani harap ve bitap olmus, parası bile tam ödenmemis 'villa'. n'oldu o kadar yırtınmıstı ? bi kac gün sonra sözcü gazetesi manset attı, basbakanın trilyonluk villası hakkında. tabi sen görmemissindir bunları, gördüysen de görmemezlikten gelmissindir. ne de olsa o sizin padisahınız, krallar gibi yasamaya hakkı var bazıları aclıktan ölse de.
ya neyse, seninle daha cok tartısırdım da isim gücüm var, laftan anlayan bi adam degilsin.
-----------------------------sen belgesiz adama hırsız dersen bu Saçmalık olur hocam iftira olur başika bişey değil.
Fethullah gülen in ne yaptığı beni ilgilendirmez.
bu iftiraları ortaya atıyorsan elinde bi dayanak olmalı sizin belgeyi geç dayanağınız ble yok. Adamın ooğlu gemi almış vay amk hırsızlık yaptı da mı aldı? nerden biliyosun devletten yürüttüğünğünü? Ne malum tayyibin çok feci daşşaklı bi iş adamı arkadaşından 2 milyon dolar alıp gemiyi almadığı? Belki kazandıkça parasını geri ödeyecektir? Sana şu kadar söyleyeyim, Ben birçok insan tanırım ve neredeyse yüzde 50 sinden fazlası Trilyon dolarlık adamlar. Ve öyle sizin sandığınız altında mercedesli trilyon dolarlık adamlardan değiller. hepsinde standart arabalar var tıyota ford opel bu şekilde ve bu adamalar benim avucuma tomarla para sıkıştırırlar Zekat diye. % binlira veren var 10 bin lira veren var 2,5 milyar lira veren var Ben parayı caminin kasasına koyarım gerekeni babam yapar yardım eder en son kocaeli de camiye minber mihrap yaptırdı o paralarla. Ben bunu sana niye anlatıyorum? şu yüzden, Sizin çevrenizdeki zenginleri bilmem ama bizim gibi insanların çevresindeki insanlar eli açık insanalrdır yardımlaşmayı severler. Demek istediğim odur ki ben birisinden hiçbi iş sahibi olamdığım halde 10 bin lira isteyeyim iş kurmak için veririler ama benim yapacağım şey değil bu. Ne malum oğlununn böyle birşey yapmadığı?
bu arada ben akp eleştirilmek gerekirse eleştiririm, sanırsam sen benim o yorumlarımı göz ardı ediyorsun. Asıl gözlük ben de değil objektif düşünmeyen sizlerde. Benim Çevrem Ya küt akp ya da küt saadetlidir ben akplilerle de sadetlilerle de kavga ederim Tabi mantık çerçevesinde. burada mantıklıu konuşamıyorum ki? konuşacak adam yok, biri der gelsin sikimi kurcalasın diğeri der hırsız diğeri gelir sende at gözlüğünvar öteki gelir akp yalakası der. Anlatabiliyıormuyum?
Deniz feneri ile Akp yi nasıl bağdaştırabiliyorsunuz anlamıyorum. Ayıtrın artık bunları saadetliler akpyi sevmez kanal 7 ile samanyolu farklı kanallardır. Akp ile saadet farklı partilerdir görüşleri büyük oranda farklıdır.
Gerisi zaten fasa fiso. Konuşmayayım diye çok diyorum boşuna yazıyorum çünkü ama tutamıyorum kendimi bu kadar suçlamayı görünce.
-----------------------------valla arkadaş kusura bakma ama ben sana belge değilde kendim şahit olduğum bir durumu söyleyeyimde o minicik aklına biraz cık akıl girer günlerden pazar topkapı sarayında calısıyorum tabi o gunde aqp mitingi var malum biz fakir fukarayız paramız ancak tramvaya yetiyorduki sağolsun lar oda zamlandı 2 lira oldu bir bilet tabi Allah razı olsun diyelimde yinede aktarması var unutmadan söyleyeyim sonra bazı senin gibi arkadaşlar bunada belge ister malum işten çıktım topkapıya geldim hurra bir kalabalık bu ne dedim sonra baktım herkezin elinde aqp bayrağı kafasında aqp şapkası ulan ...... sen eline neden Türk bayrağını almıyorsun ki neyse hadi geçtik onuda elinde ve kafasında aqp olanlar (neyse) turnikelerden görevliler yardımı ile geçiyorlar malum biz fakiriz fırsatçı olalım dedik 40 yılın başında sizler gibi ( anlayana) hop görevli durdurdu sizce ne sorsa iyi :D sende bayrak yok şapka yok sen geçemezsin aaaa olurmu dedim öyle şey aqp şak şak şak ( ölsem demem ) neyse kenara çekildim herkez bedavadan geçti niye onlar aqp çocukları geçme hakları var bende sadece akbilinde 7.65 kuruş olan bir Türk evladıydım ben akbilimi kullandımda geçtim sen şimdi diyeceksin ki ne alaka alak ya alaka bu belki benim gözümde başkalarının gözünde belgesiz en ufak olay tabi koca aqp böyle şeylerle uğraşacak değil ya sen belge ara sanki anan senin belge ile doğurdu akq den belgeli oğlan hurra hucumm öp öp yanaklarından alkış bir aqp li daha doğdu bırak arkadaş bu boş laflarını ben şu güne şu gün kendi yandaşlarını koruyan başka birşey yapmayan insanları gördüm benim abim kpss de 92 alıyor ama aql çocuk 70 alıyor ne malum o çocuk lise li benim abim ünili hop o oluyor zabıta ulan bizimki halen işssiz belgemi gel sana belgeyi ewde göstereyim kusura bakma arkadaş sen belge belge diye diye yetin arkadaşımın dediği gibi cahille hayatta tartışmayacaksın asla haklı olamazsın bilmem senin partin sana ne gibi ayrıcalık yapıyor ise saygı ve sevgilerimle Fakir ve Gururlu Genç :)