12X Speed Travian Private Server (Ultravian.Com)
-
Tbt clan ina girmek istiyorum. Bir istek gönderir misiniz? k.adi: baracuda Köy : izmir
-
baracuda81 bunu yazdı:
-----------------------------Tbt clan ina girmek istiyorum. Bir istek gönderir misiniz? k.adi: baracuda Köy : izmir
-----------------------------istek gonderildi
-
uplayalim :D
-
hocam bana davetiye gönderdin galiba tbt klanı için ama nerde bu davetiye :D bi yol yoldam gösterin bana :D
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------hocam bana davetiye gönderdin galiba tbt klanı için ama nerde bu davetiye :D bi yol yoldam gösterin bana :D
-----------------------------elcilik kurman lazim hocam gorebilmen icin :D
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------interfector bunu yazdı:
-----------------------------hocam bana davetiye gönderdin galiba tbt klanı için ama nerde bu davetiye :D bi yol yoldam gösterin bana :D
-----------------------------hacı ingilizce bu elçilik binasının adı ne :D nasıl kurcaz :D bende para bitti :D 12x diyosunuz ama odun modun çok çabuk bitiyo valla :D
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------hacı ingilizce bu elçilik binasının adı ne :D nasıl kurcaz :D bende para bitti :D 12x diyosunuz ama odun modun çok çabuk bitiyo valla :D
-----------------------------gonderelim hocam ne lazimsa wezir e pm at ilgilenirler altin ve hammadde gonderirler
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------gonderelim hocam ne lazimsa wezir e pm at ilgilenirler altin ve hammadde gonderirler
-----------------------------altın değilde diğerlerinden 1000er tane gönderseniz süper olur biliyonuz mu :)
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------uplayalim :D
-----------------------------
hocam malum tbt ye savaş açan birlik var saldırı yiyoruz , altın dışında yokmu yapabilceniz bişiler ? ? -
hocam bugün hammaddeleri 10luyorum herkese asker çekecem inş yarına :)