12X Speed Travian Private Server (Ultravian.Com)
-
RunAway bunu yazdı:
-----------------------------hocam bugün hammaddeleri 10luyorum herkese asker çekecem inş yarına :)
-----------------------------eyw :)
-
He bide hocam chrome ile oynayın. baya çeviriyo tr den bi farkı yok serverin :)
-
RunAway bunu yazdı:
-----------------------------hocam bugün hammaddeleri 10luyorum herkese asker çekecem inş yarına :)
-----------------------------Süpersin :)
-
hacı oynuyoruz oynamasına tbt birliğindeyiz ama neye her dakika saldırı alıyorum bi türlü köyün gelişmesine izin vermiyorlar Wezir arkadaşın komsusu olamama rağmen bu saldırrılar hiç bir yardım da almadım...
-
emir_mashadov bunu yazdı:
-----------------------------hacı oynuyoruz oynamasına tbt birliğindeyiz ama neye her dakika saldırı alıyorum bi türlü köyün gelişmesine izin vermiyorlar Wezir arkadaşın komsusu olamama rağmen bu saldırrılar hiç bir yardım da almadım...
-----------------------------hhocam asker ve hammadde desteği yaparım fakat oyunun admini olarak bi taraflara saldırmam adil olmaz :)
Birlik olarak hareket edersek daha iyi olur.
-
hacı walla bunlar moralimi bozdu tüm işimi bıraktım full köyle uğraşıyorum sende biraz destek yollayabilirsen bi toparnıp saldıracam onlara...
byimtihan (-7|3)
-
-----------------------------hacı walla bunlar moralimi bozdu tüm işimi bıraktım full köyle uğraşıyorum sende biraz destek yollayabilirsen bi toparnıp saldıracam onlara...
byimtihan (-7|3)
-----------------------------bana pm at hocam, Wezir
destek çıkarım
-
milletin devlet dairelerinde dayıları var bizimde travianda :)
-
-----------------------------milletin devlet dairelerinde dayıları var bizimde travianda :)
----------------------------D::D :D :D
-
Hocam bi el atın şu adama çolugumu çocugumu yedi namıssız :D
today 09:54:47 today 09:42:29 today 09:33:37 today 09:26:03