13 Mayıs"Ta Herkes Bayrağıyla İzmir"E!!!!
-
23 Aralık Menemende başlayan damlalar , 27 ocakta izmire, 31 martta ıspartaya, 5 nisanda antalyaya sıçradı. dip dalgası 14 Nisan Tandoğan'da Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir hal aldı. 14 nisandaki dip dalgasına bindirilmiş kıta diyenler, 28 nisan çağlayan'ı gördükten sonra altını ıslattılar. sonunda halkın dediği oldu. Şimdi şölen zamanı. haydi Türkiye. eline bayrağını al, izmir'e gel. şöleni hep beraber kutlayalım.
-
yavaş..kaptırmış gidiyosun öyle..aman kasayı takma oke ?
-
13 mayısta gundogdudayız =)
Vallaha bız arkadaslarla baya buyuk bı grup olarak gıtcez kesın.Herkes oraya ayrıca bu mıtıngde katılım rekoru beklenıomus ızmırdekınde duyurulur =)
-
-
13 Mayısta Orada Olacağım, Büyük bir sevinçle...
-
Chp ankara il baskanı Sn. Ahmet Nejdet Sezer 'ide cağırın..eminim orda bulunmak isticektir..
Gercek su ki..tmm herkez vatanını sever cıkıp miting yapar..ama şu son mitingler amacı dısında kullanılıyor..ve bu hiç hoş diil. -
Adminler banlıcak adam bulamayınca derin konuları açtıki Banlı üye şeysi çoalsın die (: :p
Not: Bu yazıdan sonra bannamazlar inş :/ :(
-
İstanbuldan otobus kaldırıyosa add, orada olacagım
-
Bende de selam söyleyin amk.
ben araba almaya gitcem o gün :D
gerçi öteki türlü işim olmasada ADD nin düzenlediği hiç bi organizasyona da katılmayı düşünmüyorum hatta katılmam
-
pazar gümü meydandayız cok kalabalık ve sıcak olacak valla
-
Kalabalık olması muhtemel orası chpnin alabileceği tek ve son yer zaten ayrıca Türklüğü Bayrağı karıştırmayalım chp yandaşları dersek daha mantıklı olur.. Bide ne şöleni kutlanıor chpnin doğum günümü ben o gün Milli bi bayram olduğunu hiç duymadımda? m uhe eh ah
Toplam Hit: 3935 Toplam Mesaj: 28