13 Mayıs"Ta Herkes Bayrağıyla İzmir"E!!!!
-
ne tehlikesi hiç bi tehlike yok aslında.....
-
abi benim çözemediğim şey onca insan mitinglere giidiyor akp'ye karşı cıkıyor fakat yapılan arastırmalarda anketlerde adamlar 1.oluyor ...:S
-
ya medya zaten akp nın olmus heralde onlar cıkıcak (: keske gıdebılsem bnde ızmıre :) excablr bu arada sana katılıorum ((:
-
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------
abi benim çözemediğim şey onca insan mitinglere giidiyor akp'ye karşı cıkıyor fakat yapılan arastırmalarda anketlerde adamlar 1.oluyor ...:S
-----------------------------abartmayalım kaç kişi katılıyor sanki akp yi sevmem ama halkın hala çoğu akp nin arkasında ayrıca bence de bu mitingler chp mitingine döndü
-
EVet ses1 ses2 kontrol izmirde buluşmak üzere askerlikten bu yana baya oldu 3 ay :) eheheh dağlar güzeldi izmirde görüşürüz..
-
dernek istanbuldanda otobüs kaldırıyor dkn. bulunduğun yere göre şubelere isim yazdırabilirsin. sana en yakın şubeyi www.add.org.tr adresindeki şubeler kısmından bulabilirsin.
-
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6495390.asp?gid=200
ameriga acik acik akp yi destekledigini soyledi, amerika bu ulkeye faydasi dokunan herhangi bir olusuma destek verdigi gorulmemistir.ameriga destekliyorsa bizim basinda destekliyor o yuzdende anketlerde yuksek cikiyor
big Ahmet Necdet Sezer eger destekliyorsa en azinda Turkiyenin icindeki bir olusumu destekliyor, elin kirmizi bultenle aranan teroristine kefil olmuyor.
-
Tehlikenin farkındayız.... demokrasiye karşı çıkanların milleti ve orduyu nasıl kışkırtlarını görüyoruz.İktidara gelmek için milleti hiçe sayan tehlikeyi görüyoruz. daha doğrusu borazancıları. gidelim gezelim nasıl olsa bedava..ne zamandır izmire gitmemiştim)))
-
evt ya :) benimde orda görmem gereken hatunlar var keske bizim burdanda otobüs kaldırsalar :D deniz havası alıp geliriz
-
Ya birşey Söyleyeceğim cumhuriyet gazetesi bu cumhuriyet mitinglerine gelmeme kararını neden aldı?
:)))) bişey diyeceğim ya demeyeyim Sözde cumhuriyetçiler kendi arasında organizasyon masrafları için kavgaya tutuşmuşlar