13 Temmuz JUDAS PRİEST İstanbul Konseri!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Selam gene ben.bu 1 hafta içinde gelen haberler genç yaşta beni kalpten götürecek.Az önce imzalar atılmış.Düzenleyen şirket bkm.Ye Kuruçeşme

Ayrı bir başlık Açmıyim Masstival'de White Lion'u getiriyor tekrar.mike tramp babayı tekrar görecez.

Gönül bunun yanında bir maiden bir heaven and hell yada  venom isterdi ama bkunu çıkarmayalım dimi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Ah venom gelse ah... Judast priest daha çok biliniyo venomdan, venomun gelmesi çok zor.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

testament de geliyor bilmeyenler için belirteyim...

bu sene güzel olcak gibi konserler :| 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    judas priest'le venom'u mukayese etmeyelim de ikiside efsane gruptur benim gönlümde ikiside müzik tarihinin en ucube imaj ve soundlarına imza attılar.(ilk çıktıkları zamanı kastediyorum)judas priest'i  sadece sert müziği sevenler dinleyebilirdi ama venom çıktığında tabiri caizse ortalığın ..na koymuştu.müzik piyasasının gördüğü en tırsınç,sert isimleri halford,ozzy,alice cooper'dı.ama bu adamlar alice cooper'ın korku temalarını,black sabbath'ın satanik imajını motörhead ve judas priest'in extreme sayılacak müzikleriyle harmanlayarak ortaya welcome to hell gibi tırsınç bir albüm çıkardılar. tabii şimdi bir avrupa yada amerika'da judas priest dedin mi herkes bilir.ama ülkemizde maalesef bir metallica veya maiden kadar bilinmezler.judas priest için sonucun pek tatmin olmayacağını düşünüyorum ama yinede azbuçuk seyirciyle onları coşturacağımıza eminim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

27 temmuzdaki oluşacak kitleden daha bilinçli heavy metal fanlarının bir araya geleceği kesin.

Triumph senle kaynağımız aynı heralde aynı anda alıyoruz haberleri. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    organizasyon: bkm
    yer: kurucesme
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

mınıskim haziran'da hollanda'ya fields of rock'a git ordan çık interrail'le italya monsters of rock'a katıl.ordan çık istanbul'a gel.white lion'u sonra metallica'yı sonra judas'ı izle..para kalırsa tekrar haziranda gi wacken'a....para,yürek,beden dayanır mı ağırlığa:) şayet bu planlarım gerçekleşirse 13 yıllık metalhead'liğimin semeresini alıp nirvanaya ulaşacam.her sene konserlere,festivallere giderdim.ama bu sene hem olgunluğun hem özgürlüğün hemde metal sevgimin dorukta olduğu bir zamanda gideceğim.

kel alaka olacak ama ne güzel demiş zeki müren ah bu şarkıların gözü kör olsun.şimdi bu mahmurlukla bu söz çok daha şirin geliyor bana:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Hobaley diyorum başka birşey diyorum gönül isterki chuck yaşasında death konser  versin :S ama nerde diodan sonra görmek istediğim diğer şahsiyet halfordu görmek için bulunmaz fırsat triump heaven and hell çıkcakmı wackenda hiç araştırmadım büyük olasılıkla gitcem bende bu sene

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi
    wuhuuu yuppiiii

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    resmi olarak hiç görmedim ama 27 temmuzda da metallica konseri var diyorlar. eski yapımcıları getiriyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama hayali bile heyecan veriyor:)

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

biletx'ede düşmüş.

http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=181 

Toplam Hit: 2147 Toplam Mesaj: 18