13 Temmuz JUDAS PRİEST İstanbul Konseri!!
-
valla canlı izlemek istediğim ilk 5 içinde olann grup..umarım bu büyük konseri kaçırmam yahu.(metallica konusunu görünce aktiflerde üst sıralara tekrar çıkariyim hafızalardan silinmesin unutulmasın dedim)ne kadar kalabalık olursa o kadar daha çok gelme ihtimalleri olur ne de olsa :)
-
haftaya alıyom bileti inş
-
a[dot]q
65 ytlm olsa jp i hayatta kacırmam :| ama gidemicem bu yaz da hiç bi konsere :(
anca gide gide barışarocka giderim :D napalım artık bu sene böle geçsin seneye belki venom gelir :D
gelsede gitsek dediklerim şöleydi
opeth - judas priest - venom - iron maiden - gorgoroth - cannibal corpse - ve ne yazik ki death di ama hiç olmucak :(
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------a[dot]q
anca gide gide barışarocka giderim :D napalım artık bu sene böle geçsin seneye belki venom gelir :D
opeth - judas priest - venom - iron maiden - gorgoroth - cannibal corpse - ve ne yazik ki death di ama hiç olmucak :(
-----------------------------aynen hojam özellikle opeth :D:D bende opeth'çiyim :F venom, maiden, bi de debauchery;)))
-
26 Nisan'dada Yeni Melek'de Haggard var yine bi gün öncesindede Anathema...özellikle Haggard'da canlı dinlenesi bi grup..bi kaç gün içersinde bi bilet ediniyorum bende
-
Caduceus bunu yazdı:
-----------------------------
26 Nisan'dada Yeni Melek'de Haggard var yine bi gün öncesindede Anathema...özellikle Haggard'da canlı dinlenesi bi grup..bi kaç gün içersinde bi bilet ediniyorum bende
-----------------------------a nohta kü ya banada bulun bitane :(
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------a[dot]q
-----------------------------Buyur opeth var geliyor ..un rock.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61731