13 Yaşındaki Hacker Kayıp!
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------
Hammett bunu yazdı:
13 yaşında hackermı olur ya xD koptum zaten bizim valide bağırıor içerden bak demir 13 yaşında hacker'ı kaçırmışlar :D dedim ne oluoruz kesin iskonun akrabası falandır :D
-----------------------------iskonun her gün buna ders vermesi gerek bi de akrabası olmayla iş bitmiyo . başka türlü göt kadar bebe hacker olamaz xD
-----------------------------hackerlık dersi alıordur kesin haha yada isko hackerlık kursu açtı bunca yıllık deneyimini çocuklara aktarmak için ordan öğrencisi sdkashdj xD
-
bayzin bunu yazdı:
KafirImam bunu yazdı:
Hammett bunu yazdı:
13 yaşında hackermı olur ya xD koptum zaten bizim valide bağırıor içerden bak demir 13 yaşında hacker'ı kaçırmışlar :D dedim ne oluoruz kesin iskonun akrabası falandır :D
-----------------------------iskonun her gün buna ders vermesi gerek bi de akrabası olmayla iş bitmiyo . başka türlü göt kadar bebe hacker olamaz xD
-----------------------------Kafir imam attıgın her yorumda yaşını belli ediyon.
puhaha :W katılıyom sana bayzin :F -
klavyeye dokunan hacker bu cocuk 6 cocuklu ailenin bir cocugu annesine cocukla neden ilgilenmiyorsun diye soruyor kadın 6 tane cocuk var hangisiyle ilgilenip takip edeyim diyor ve suna bakın ki anne baba televizyon programlarında bu ülkede cocuklara gereken önem vermiyor aile bireyleri benim ordaki cocuklar da aynen rasgele yapılmış plansız yapılmış cocuklar ilgilensinler cocukla kardeşim ve sen cocugum kayboldu diye televizyona cık derdin ne git ara sokakta sagda muhakkak yerini bilen bir arkadaşı vardır televizyona cıkmak niye ulan bu medya türk milletini iyice maymun etti ya hadi hayırlısı kadın kocasından dayak yemiş televizyona karısı evden kaçmış koca televizyona koş ben nerey taşıdım lan bu konuyu ama ben ailenin televizyona cıkmasını tasvip etmedim o cocugunda kaçırıldıgına inanmıyorum hacker miş pehh
-
bayzin bunu yazdı:
KafirImam bunu yazdı:
Hammett bunu yazdı:
-----------------------------Kafir imam attıgın her yorumda yaşını belli ediyon.
-----------------------------31 demi ;)
-
Hammett bunu yazdı:
KafirImam bunu yazdı:
Hammett bunu yazdı:
-----------------------------hackerlık dersi alıordur kesin haha yada isko hackerlık kursu açtı bunca yıllık deneyimini çocuklara aktarmak için ordan öğrencisi sdkashdj xD
-----------------------------yarın isko çıkıp da bu benim varisim derse şaşırmayın LOL x)
-
Ya bunu haber yapanı yatırcan bi güzel dövcen .Adam yıllarını veriyo yazılım ugruna yinede açık bulamıyo nasıl beceriyolar knight oynayarak hacker olmayı.
Klavyeyi önüne alan hacker kesiliyo başımıza. Abicim daha yürümeyi ögrenmeden uçmaya benziyo bu.
yeni hackerımızın şerefine parça armagan ediyorum
http://fizy.com/s/17rutl
-
adını duzgun yazamıyodur o ne heykırı :D ama adam car kasmıs dıyceksınız pöff diycem bende :W
-

-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
la ne kaçırılması cafenin birinde char kasıyodur beyni sulanmıştır parası bitince döner eve velet :F
-----------------------------uhahzuuhaaha :D
-
Hacker Okanın kankası bu ya.İkisi pkk siteleri hackliyolar.xD