1300 Tl Limitli Laptop Arıyorum Ve Sizlerden Yardım İstiyorum!
-
dell inspiron b43f45 dün aldım vatandan 1400 kampanyalı bak bi piyasaya
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------1250 ye 1.5 ay once aldım.
4 gb ram
1 gb paylasımsız ekran kartı
i5 işlemci turbolu750 gb hard disk filan marka hp.
-----------------------------hp bana göre değill maaleseff
bugragorkem bunu yazdı:
-----------------------------dell inspiron b43f45 dün aldım vatandan 1400 kampanyalı bak bi piyasaya
-----------------------------arkadaş aldı 2 hafta önce bi görüşemedim onunla elime alıp inceleyeceğim ama tam olarak memnun değil gibi usb 3 özelliği için almıştı o da zaten
freedos olması ayrıcada güzell
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------Beyler fırsat bulmuşken ben de maksimum 1200 tl ye laptop arıyorum . Oyun oynanmayacak internet amaçlı kullanılacak , iş için . Kararsız kaldım marka olarak asus olsun istiyorum .
i3 işlemci 2 gb ram (işlemci i3 e yakın performans alabileceğim başka marka da olur )
oyun oynanmayacağı için kasmayacak bir ekran kartı .
320 gb hard disk fazlasıyla yeter .
Win 7 home basic en kötü .
Var mı böyle bir asus hatta 1000 tl civarı olursa harika olur .
Bakıyorum da kafam karıştı baya .
-----------------------------
Hocam bence netbook al sen, limitin yarısından biraz azıda elinde kalmış olur böylece.. -
yılbaşına özel indirim yapan siteler var mı acaba laptop almak için hala karar verememiş durumdayım da ödevler ve sınavlardan dolayı oldu sanırım...
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------yılbaşına özel indirim yapan siteler var mı acaba laptop almak için hala karar verememiş durumdayım da ödevler ve sınavlardan dolayı oldu sanırım...
-----------------------------
geçen gözüme çarpmıştı vatanbilgisayar yapıyordu bi kontrol et hocam -
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------100milyon daha koy..
paşa paşa bunu al
-----------------------------barış bunun ekran kartı tırt kardeşim
1 hafta önce deseydin high class gt 555 ekran kartlı bu alet 1400 küsür bişeydi kampanyayla şimdi kalkmış kampanya
-
vatan eskiden çok uygun fiyatlar veriyodu ama son zamanlarda göstermelik indirim yapıyo. normalde 1000 lira olan aleti %25 indirimde 960 liraya veriyo.
tavsiyem internet satışı olmayan media markt veya electroword ün kampanyalarını takip edin. yılbaşına kadar electroworld de kampanya var.
internetten almak istiyorsanız pcdepo büroteknik ve sadecenotebook gibi sitelerden freedos notebook bakın.
bi öneri:http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-n5110-b43f45-notebook-urun6645.html
@Matchup dell 5040 alabilirsin. fiyat aralıkları 900-1200 aralığında olması lazım.
-
Kanka asus alma yenilerini bilmiyom ama bende x59sr serisi var . Çok ısınıyo. Adamın kafasını .... ağrıtıyor :) yenileri hakkında bilgim yok ama.
-
var mı arkadaşlar başka alternetif zaten 100 daha koyup limiti 1300 e çıkardım :D
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------var mı arkadaşlar başka alternetif zaten 100 daha koyup limiti 1300 e çıkardım :D
-----------------------------hoca ikinci el düşünürsen sahibindene bi bak derim. çok uygun faturalı-garantili makineler var. satıcıyla anlaş ilanı sanalpazara açmasını isteyip kredi kartına vade farksız taksitli olarak alabilirsin. benden bukadar:D