1300 Tl Limitli Laptop Arıyorum Ve Sizlerden Yardım İstiyorum!
-
hocam 2. ele hiç bulaşmak istemiyorum alıyoruz bi makine 1 ay sonra bozulcak vs uğraş dur..
-
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------hocam 2. ele hiç bulaşmak istemiyorum alıyoruz bi makine 1 ay sonra bozulcak vs uğraş dur..
-----------------------------hocam paraya sıkışıp satan veya alacağına karşılık alıp (açılmamış kutu olarak) paraya çevirmek isteyenler var. sonuçta faturası garantisi var. bozulması nasip hocam. ben daha yeni dell makine aldım unboxing videosu filan bile çektik bi heves. düğmesine bi bastım bilgisayar mor ekranda kalıyo. ne biosa giriyo ne başka biyere. Allah tan ertesi gün birebir değişim yaptılar.
mesela
gibi gibi
sen bilirsin tabiki. umarım uygun güzel bişey alabilirsin
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------sirri bunu yazdı:
-----------------------------hocam 2. ele hiç bulaşmak istemiyorum alıyoruz bi makine 1 ay sonra bozulcak vs uğraş dur..
-----------------------------hocam paraya sıkışıp satan veya alacağına karşılık alıp (açılmamış kutu olarak) paraya çevirmek isteyenler var. sonuçta faturası garantisi var. bozulması nasip hocam. ben daha yeni dell makine aldım unboxing videosu filan bile çektik bi heves. düğmesine bi bastım bilgisayar mor ekranda kalıyo. ne biosa giriyo ne başka biyere. Allah tan ertesi gün birebir değişim yaptılar.
mesela
gibi gibi
sen bilirsin tabiki. umarım uygun güzel bişey alabilirsin
-----------------------------burdaki pc
http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b63f45-laptop-urun5733.html
bu mu??
-
bu i3 , i5 i7 arasındaki farkı bana söyler mısınız oyunda mı karşımıza çıkar bir yerden biryere birşey kopyalarken mi yoksa ya da ... nerde karşımıza çıkar söyler mısınız?