folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 14" HDMİ Kablosu Takılabilen Ve Şarjı İyi Giden Laptop Önerisi (Yardım)

14" HDMİ Kablosu Takılabilen Ve Şarjı İyi Giden Laptop Önerisi (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

Huawei matebook 14 kullanıyorum. ryzen 5 4000 serisi işlemci var. 2k ekran var. şarjı da normal kullanımda 7 küsür saat götürüyor. 65w hızlı şarj desteği de var. bi bak derim hocam. 

https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-14/

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı

Huawei matebook 14 kullanıyorum. ryzen 5 4000 serisi işlemci var. 2k ekran var. şarjı da normal kullanımda 7 küsür saat götürüyor. 65w hızlı şarj desteği de var. bi bak derim hocam. 

https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-14/

microsoft yasak masak getirmesin bunlara :D

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Önerilerin hepsini arkadaşıma ilettim. Katkısı olan herkese çok teşekkür ederim.

Gelişme olursa ya da soru konuya yazarım tekrardan. Sevgiler teşekkürler efenim... :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Önerilerin hepsini arkadaşıma ilettim. Katkısı olan herkese çok teşekkür ederim.

Gelişme olursa ya da soru konuya yazarım tekrardan. Sevgiler teşekkürler efenim... :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

O kadar araştırmamdan sonra ilk tavsiye ettiğim markayı yani Apple Macbook'u aldı.( Kizamadim)😅😅

Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler cansıniz ☺️☺️

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    By_HC bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

arkadaşta şundan var 

https://www.epey.com/laptop/lenovo-thinkpad-t490-20n20009tx.html

hayvan gibi şarjı gidiyor. oyun oynanmaz ekrandan dolayı. kare gibi. işyeri verdi çok memnun.

3. yılına girdi cihaz hala 6 saate yakın şarjı gidiyor.

şu an sıfırı yok sanırım ama üst modellerinden thinkpad tavsiye ederim

Hocam bizim şirket bilgisayarı bu. Bize de vereli 2 seneyi geçti. Altına büyük kapasite pil de takılıyor. 24 saat şarjı gidiyor :) küçük kapasiteli pili de var. Onu da yanında vermişlerdi. Onunla 6 saat gidiyor. Ayrıca kendi çıkmayan pili de var içerisinde :) 

şirket lenovoya özel konfigüre ettirdi bizimkileri sanırım, çünkü piyasada hiç benzerine rastlamadım. 
    t490
    mx250 ekran kartı var. Oyun da oynuyorum yani :)

Eskiden Fijitsu Siemens şimdi de Lenoo Neredeyse komple kurumsal çalıştığından isteğe göre (tabi belli sayının üstünde) ekleme çıkarma yapıyor. Sizin çok iyiymiş hocam 24 saat nedir :D İnsanın pili gitmiyor 24 saat :D

@ruhi gözün aydın hocam :D Arkadaşın da bütçesi yetmişse mantıklı iş yapmış. Paran varsa apple alacaksın. Apple boy değilim ama para yeterse başkasına bakmam. Zira 2012de alınan ipad airin 2 ay öncesi itibariyle şarjı 8 saati buluyordu. Parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. %2 şarjla 40dk dizi izlediğimi bilirim :D Bi de şu güncelleme ibneliğini yapmasalar süper olacak Hali hazırda 4s var hala fişek gibi donmuyor abi telefon :D

Toplam Hit: 3080 Toplam Mesaj: 27
laptop 14