14 Yaşında Evlilik?
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------muhammedin zevkine göre ayet iniyorda, bizimkiler zevklerine göre yasamı cıkarmıcaklar?
hacı sen ayetleri uyrudma olarak anlamayacak kadar cahilsen hz.muhammedin ve ben gibi inananların suçu ne ? sen bana hz.muhammedin ayetleri uydurduğunu nasıl ispat edebilirsin ? Hz. muhammed uydurdu dünyadaki milyonlarca müslümanda bunu yedi halen öylemi ?ayrıca kuranı dünyanın en büyük kitabı seçen elin gavuru biz müslüman olarak halen kuran'ın değerini anlayamadık gitti inanmıyor olabilirsin ama bok atmana gerek yok.kuran dediğin kitabı okumasını ve sırrını bilenler çok şey yapabilir.
bişeyi merak ediyorum senin nüfus cüzdanında acaba dini bölümünde ne yazıyor ?
benim tercihimde değildi ne yazık ki
doğar doğmaz bastılar onu
dayatma yani
islam faşizmide diyebiliriz
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------@morportakal
Sen insanların inançlarına saygı duymazsan senin götünden kanı alırlar.
-----------------------------Arkadaslar bir duyurum var
Madem morportakal adlı arkadasın makatından kan alınıyor.Lütfen kanları kızılaya bağışlayalım kan bitmiş.
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------inanca saygı duymakla bir alakası yok
üzmeze oç diyorsun muhammede resül fark bu
dip not: şu götten kan alma olayına çok meraklı bir milletsiniz sanırım. nede çok kan alıyorsunuz. işin ilginci bunun hep lafta kalması :)
-
Asd elhamdülillah Türk'üz..
Soysuz kanı yaşatmaz bizi.
-
bayzin bunu yazdı:
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar bir duyurum var
Madem morportakal adlı arkadasın makatından kan alınıyor.Lütfen kanları kızılaya bağışlayalım kan bitmiş.
ben bagısladım sakarya merkezinde
o diilde morportakalıma garışmayın :) -
konuyu dine alet etmeyin.
götkafalı adalet bakanına küfredin. keriz feneri noldu ?
zati 14 yaşında evlenmeyi yasa tasarısı yapamazlarda gündemi değiştirmeleri neye niyet.
-
BuZuL bunu yazdı:
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------muhammedin zevkine göre ayet iniyorda, bizimkiler zevklerine göre yasamı cıkarmıcaklar?
hacı sen ayetleri uydurma olarak anlayacak kadar cahilsen hz.muhammedin ve ben gibi inananların suçu ne ? sen bana hz.muhammedin ayetleri uydurduğunu nasıl ispat edebilirsin ? Hz. muhammed uydurdu dünyadaki milyonlarca müslümanda bunu yedi halen öylemi ?ayrıca kuranı dünyanın en büyük kitabı seçen elin gavuru biz müslüman olarak halen kuran'ın değerini anlayamadık gitti inanmıyor olabilirsin ama bok atmana gerek yok.kuran dediğin kitabı okumasını ve sırrını bilenler çok şey yapabilir.
bişeyi merak ediyorum senin nüfus cüzdanında acaba dini bölümünde ne yazıyor ?
buzul +999999
ayrıca şunuda ekleyim
peygamber efendimiz zevki için değil, himayesine alıp korumak için kendi eşinden başka 3 bayanla evlenmiştir. 1 tanesi 70 yaşında bir kadındır, 1 tanesi hz. Ebubekirin Kızıdır -ki evlenirkenki amacı genç birine tüm bilgilerini miras bırakıp yayılmasını sağlamaktır..
-
NowalgiN bunu yazdı:
tecavüzcülere gün doğdu
:S evet amq bebelerine doğdu -
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------amaç: 77lik playboyumuz hüseyin üzmezin kıçını kurtarmak :D
gerçi muhammedde böyle yapmıştı
muhammedin birsürü karısı var mesela.
kadınlarıyla birlikteliği yaşlıdan gence doğru gibi bir sıra izliyordu yaşlanmış olan şevde bint zem'a'nın dışında hepsi genç, hepsi güzel ve hepsi de cinsel istekli.
adalet olsun diye muhammed'in bunlarla cinsel birleşmesi sıraya konmuştur.
sevde'nin dışında kimse, sırasını başkasına kaptırmak istemiyor, işte bu böyleyken, ayet geliyor, günü kurtarıyor muhammedde ilk aişe ile birlikte oluyor
Ahzab Suresinin 51. ayeti "(Ey Muhammedi) onlardan (yani karılarından) dilediğini geriye bırakır, dilediğini öne alabilirsin..."muhammedin zevkine göre ayet iniyorda, bizimkiler zevklerine göre yasamı cıkarmıcaklar?
dicek bişe bulamıyom bu kadar güzel anlatılırdı :D -
Allah sizi islah etsin