14 Yaşında Evlilik?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    14 yasindaki bi kizla evlenmeyi istemek demokratik bi hak degildir sapikliktir.bunun yolunu acmayi dusunenlerde subyanci sapiklardan baska bise degiller gozumde.tecavuzlerin sapkinliklarin onunu acacak olan yasa zaten tabu sayilan bazi degerlerden oturu tecavuze bile ugramis olsa sesini cikarmayan gizleyen kisileri ve aileleri daha cok sindirecek bu ne demektir sizin 14 yasindaki kiziniza yasi kac olursa olsun sapik bi erkek tecavuz ettiyse sus ! sesini cikarma adamla kizini evlendir ha eger evlenmiyosa ozaman sikayet edersin.hos sikayet sonucu ne cezalar aliniyo onuda biliyoruzda.neyse yakinda erkege cok eslilik yasasinida cikarir bu serefsiz hukumet beklerim.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    -----------------------------
    14 yasindaki bi kizla evlenmeyi istemek demokratik bi hak degildir sapikliktir.bunun yolunu acmayi dusunenlerde subyanci sapiklardan baska bise degiller gozumde.tecavuzlerin sapkinliklarin onunu acacak olan yasa zaten tabu sayilan bazi degerlerden oturu tecavuze bile ugramis olsa sesini cikarmayan gizleyen kisileri ve aileleri daha cok sindirecek bu ne demektir sizin 14 yasindaki kiziniza yasi kac olursa olsun sapik bi erkek tecavuz ettiyse sus ! sesini cikarma adamla kizini evlendir ha eger evlenmiyosa ozaman sikayet edersin.hos sikayet sonucu ne cezalar aliniyo onuda biliyoruzda.neyse yakinda erkege cok eslilik yasasinida cikarir bu serefsiz hukumet beklerim.
    helal olsun hocam..

14 yaşında çocuk evlilikten ne anlar ulan hadi onu geçtim 14 yaşında çocuk sahibi mi olcak bi çocuk.böyle saçma birşey yok.savunan sapıklarada Allah akıl fikir versin.hz muhammedin yaşadığı dönemle şimdinin dönemi bir değil bir kişiyi eleştirecekseniz veya hakkında bilgi verecekseniz yaşadığı dönemide hesap edin öyle söyleyin ne söyleyecekseniz.kaçıncı yüzyıldayız ayıp be.70 yaşında aşık olmuşmuş ölmeden önce aşkıyla evlenmek istemişmiş yasalardan dolayı evlenemiyormuşmuş.2 sene sonra ölse 16 yaşında dul kadın.ne diyim lan daha ben bunlara.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulanik
    bulanik's avatar
    Erkek
    ThEDARq bunu yazdı:

AmoR bunu yazdı:

Burdan MorPortakal a soruyorum;

Dostum sen 72 yasında olsan ve 14 yaşında bir kızla aşk yaşasan ve yarını göreceğinden emin olamadığın için bi an önce aşkınla evlenmek istesen fakat yasalar gereğince evlenemesen, suçlu sayılsan ne hissederdin? Adalet bakanımızında, Hüseyin üzmez gibi milyonlarcasının derdine derman bulmaya çalışması suçmu oldu şimdi ?

Ayrıca neden hemen Allah kitap karıştırıyosun? Ne farkın kalır yobaz dediğin insanlardan ? Hüseyin üzmezin şahsında Müslüman alemine yaptığın bu saldırıyı kınıyorum!

Hüseyin Üzmez efendiye laf yok lütfen! Kendisi ne yapmışsa aşkı için yapmıştır. 

Ayrıca Ak partisinede laf yok. Her vatandaşın, tek tek haklarını gözetmekte olan bu partinin icraatları elbet, sırası gelince sizinde yararınıza olacaktır.

Git Öl Hacı Başka Bişey Demiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:
    morportakal bunu yazdı:

muhammedin zevkine göre ayet iniyorda, bizimkiler zevklerine göre yasamı cıkarmıcaklar?

hacı sen ayetleri uyrudma olarak anlamayacak kadar cahilsen hz.muhammedin ve ben gibi inananların suçu ne ? sen bana hz.muhammedin ayetleri uydurduğunu nasıl ispat edebilirsin ? Hz. muhammed uydurdu dünyadaki milyonlarca müslümanda bunu yedi halen öylemi ?

ayrıca kuranı dünyanın en büyük kitabı seçen elin gavuru biz müslüman olarak halen kuran'ın değerini anlayamadık gitti inanmıyor olabilirsin ama bok atmana gerek yok.kuran dediğin kitabı okumasını ve sırrını bilenler çok şey yapabilir.

bişeyi merak ediyorum senin nüfus cüzdanında acaba dini bölümünde ne yazıyor ?

benim tercihimde değildi ne yazık ki

doğar doğmaz bastılar onu

dayatma yani

islam faşizmide diyebiliriz

evet bak taa doğarken yapılan bir şeymiş demekki şuan irade sahibisin ve bunu sildirebilirsin değiştirebilirsin o zaman ilk burdan başla , başla ki savunduğun şeye kendin inan önce.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:

Burdan MorPortakal a soruyorum;

Dostum sen 72 yasında olsan ve 14 yaşında bir kızla aşk yaşasan ve yarını göreceğinden emin olamadığın için bi an önce aşkınla evlenmek istesen fakat yasalar gereğince evlenemesen, suçlu sayılsan ne hissederdin? Adalet bakanımızında, Hüseyin üzmez gibi milyonlarcasının derdine derman bulmaya çalışması suçmu oldu şimdi ?

Ayrıca neden hemen Allah kitap karıştırıyosun? Ne farkın kalır yobaz dediğin insanlardan ? Hüseyin üzmezin şahsında Müslüman alemine yaptığın bu saldırıyı kınıyorum!

Hüseyin Üzmez efendiye laf yok lütfen! Kendisi ne yapmışsa aşkı için yapmıştır. 

Ayrıca Ak partisinede laf yok. Her vatandaşın, tek tek haklarını gözetmekte olan bu partinin icraatları elbet, sırası gelince sizinde yararınıza olacaktır.

abi sen savunduğun şeyin farkında bile değilsin ve birde hakklı çıkarıyorsunya akp yi ben kafamı hangi taşlara vurayım :)

70 yaşındaki bir kişinin kalkıpta 14 yaşındaki bir çocukla evlenmesi sapıklık ve manyaklıktan başka hiçbirşey olamaz sen ne dersen de...

bu durum böyle olursa hem toplumun düzeni bozulur hemde sosyal hayatın içine sıçarsınız 14 yaşındaki çocuğun verebileceği bir kararmıdır evlenmek ? insan olgunlaştığı zaman evlenmeye karar vermelidir 14 yaşında değil ! hayata karşı zaten tecrübesi olmuyor kişinin o yaşta sen kalkıpta birde bunları evlendirirsen sonrada 3 - 4 çocuka yap dersin sikersin memleketi ondan sonra belki şimdi değil fakat bunun zararlarını 5-20 yıl arasında çok net olarak görürsün...

kişi o yaşda dede diyeceği kişiyle nasıl evlenmek isteyebilir ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Amor ciddi bir acıklama yapmadığını söyledi.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=5&folderid=76495

Yorum en altta

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    olivetti bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:
    morportakal bunu yazdı:

muhammedin zevkine göre ayet iniyorda, bizimkiler zevklerine göre yasamı cıkarmıcaklar?

hacı sen ayetleri uydurma olarak anlayacak kadar cahilsen hz.muhammedin ve ben gibi inananların suçu ne ? sen bana hz.muhammedin ayetleri uydurduğunu nasıl ispat edebilirsin ? Hz. muhammed uydurdu dünyadaki milyonlarca müslümanda bunu yedi halen öylemi ?

ayrıca kuranı dünyanın en büyük kitabı seçen elin gavuru biz müslüman olarak halen kuran'ın değerini anlayamadık gitti inanmıyor olabilirsin ama bok atmana gerek yok.kuran dediğin kitabı okumasını ve sırrını bilenler çok şey yapabilir.

bişeyi merak ediyorum senin nüfus cüzdanında acaba dini bölümünde ne yazıyor ?

buzul +999999

ayrıca şunuda ekleyim 

peygamber efendimiz zevki için değil, himayesine alıp korumak için kendi eşinden başka 3 bayanla evlenmiştir. 1 tanesi 70 yaşında bir kadındır, 1 tanesi hz. Ebubekirin Kızıdır -ki evlenirkenki amacı genç birine tüm bilgilerini miras bırakıp yayılmasını sağlamaktır..

+ bilgi olarak şunuda ekleyelim.

Efendimizin üçü erkek Kasım, Abdullah, İbrahim dördü kız olmak üzere yedi çocuğu doğmuştur. Bunlar doğuş sırasıyle (Kasım, Zey-neb, Rukayye, Ümmü Külsûm, Fâtıme, Abdullah, İbrahim) isimlerini taşımışlardı.

Bu yedi çocuğun altısı Hazreti Hadîceden, yedincisi Mısırlı Hazreti Mâriyeden idi. (716).

mısırlı eşi olan mariyeden olan çocuğunun adı ibrahimdir ve en son çocuğudur önceki 6 çocuğu ise hz.haticedendir.

bilmeden araştırmadan konuşmak kolaydır. Önce neden eş olarak gösteriliyor onu öğrenin sonra cinsel anlamda birşeyler oluyormu olmuyormu onuda öğrenin sonra gelin peygamberin şu kadar eşi vardı diye.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    işrw bu yasa çıkarsa alayına dümdüz giderim !  Yasa çıkarsa gözüne kestiren daldıracak ondan sonra alacak ... Ondan sonra manyaklığın sapıklığın önüne geçemeyecekler.Adalet bakanlığından 2sinin kızına tecavüz etsinler göreyim ben onları dangalaklar :l

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bunlar bukadar ahlakdan yoksun insanlarki  bunu dile getirmeyi bile utanmadan söylüyorlar ve hatta yasa çıkarıyorlar Allah belasını versin pislik şerefsiz kansız adamlar diyicek bişeyyok o ünmez denen piç hapisten çıkarsa yine din tellallıgı yapar şu günah bu günah değilder torunu yaşındaki kızın ırzına geçer toplum içinde de bazı cematlerden saygınlık görür o cemat lere yalakalık yaptıgından bunlar ne allah ile ne din ile alakası yoktur bu adamlar allah araç dini para  insanlarıda köle olarak kullanmayı hedef seçmiş o seçimleri dogrultusunda bu aptal (bazı) cahil halkı kullanıyor bunlar benim karşıma geçip allah şurda dese ben o allaha küfür ederim bunlar allahı da para dinide para herboku para kişilik aramayın bunlarda Din için Adam yakanlar Allah için Soygun Yapanlar bütün herbok bu mikroplarda Bunlar için Etnik Temizlik Şart kim dini kullanıyor asın kim bölücülük yapıyor asın hemde Taksim ortasında Vinçle asıcaksın ibreti alem olsun bak bakın ondan sonra ne sorun kalıyor ne bişey.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Nasil insanlar var bu dunyada

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
Toplam Hit: 9233 Toplam Mesaj: 61