15" 30 Pin Laptop Ekranı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

arkadaşlar bana bir adet 15" 30 pinli laptop ekranı lazım. temiz ikinci el. uygun fiyatlı olursa sıfırda olabilir. elinde olan ve satmayı düşünen varmı? fiyatı pm ile bildirirseniz sevinirim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

sana söylüyüm bulman hiçte kolay değil.Ben bu işi yapıyorum ama yinede bulamıyorum.İkinci ellerini bile 150 $ dan satıyoruz..Sıfır istersen temin ederiz.

Piyasada bulunmadığı için yüksek fiyattan gidiyor.

Laptop Lcd Ekranı

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

valla ekran deilde direk bozuk laptop olarak al ekranı kendi sokturursun daha ucuza gelir sadece ekranlar daha pahalı satılıo :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

15.4" ekran var elimde ama bana 15" lazım oldu :(

swordfish hocam, bi kaçtane buldum. 120-150 lira arası fiyat veriyorlar ikinci ellere.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

15.4" ekran var elimde ama bana 15" lazım oldu :(

swordfish hocam, bi kaçtane buldum. 120-150 lira arası fiyat veriyorlar ikinci ellere.

Eğer gerçekden o fiyatlara bulabiliyorsan gerçekden kaçırma çünkü inan bulması çok zor..Sorunsuz ölü pikseli filan yoksa al bence

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

walla ikinci ellerini buluyorum o fiyata. geçen 80 liraya tertemiz 15.4" parlak ekran aldım bitane. bi tanede yedekte var. elimde 2 adette 20 pin 15" panel var :) ama ihtiyacım olan panel malesef yok :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

walla ikinci ellerini buluyorum o fiyata. geçen 80 liraya tertemiz 15.4" parlak ekran aldım bitane. bi tanede yedekte var. elimde 2 adette 20 pin 15" panel var :) ama ihtiyacım olan panel malesef yok :S

20 Pin 30 pin çevirici diye birşey duymadınmı hiç :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

simdi bende onu diecktim gördüm konuya girdm 20 pini 30 ine ceviriler var ya hocam 10 milyon mu 5 milyon mu ne :| orda yoksa burdan yollayalım banada sony vaio anakart lazım pcg serisinin simdi modeli aklıma gelmedi tr de ilk defa gördügüm cinsten bi sey saten rusyalı bi kızın kadına kabul etmesin die 600 tl fiyat cektim kabul etti döt gibi kaldım hala arıom biri sizde varsa bi yardımcı olun bea :W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hoca daha bu hafta aldım 200 tlye 15.4" 30 pin ekran sıfır. ama her laptopun ekranı farklı oluyor. uyumlu dedikleri olmuyor senin laptop ne?

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

simdi bende onu diecktim gördüm konuya girdm 20 pini 30 ine ceviriler var ya hocam 10 milyon mu 5 milyon mu ne :| orda yoksa burdan yollayalım banada sony vaio anakart lazım pcg serisinin simdi modeli aklıma gelmedi tr de ilk defa gördügüm cinsten bi sey saten rusyalı bi kızın kadına kabul etmesin die 600 tl fiyat cektim kabul etti döt gibi kaldım hala arıom biri sizde varsa bi yardımcı olun bea :W

hacı yurt dışından arat eğer bulabilirsen ekerci macaristanda onun üstünden alıp getirebilirsin tr ye

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

zaten en son akıl olarak onu düşüorumda abi koca servis desıra bekleyen bir sürü notebook var o dingil sony ile ugrasmak istemiorum(aslında sonyler benim için seksi notebooklardır anakartlarına kız gbi davranırım:D)wallaha bilmiorum ilk defa gördüm zaten benden önce elleyen eleman resmen agzını yüzüne s.cm.s anakartın madem bilmion nie ellion bunuda hec anlamıom anasını satiyim neyse sahibide cok güzeldi yarın bi kac yeri daha arayacam olmadı bi yalan bulup iade ederim nabiyim bi anakart için degmez üstüne 300 daha koysun lenova alsın hem dayanıklı yapmaya basladılar onuda nadir sorun cıkarttıgını gördüm :W

edit: farklı oluyor derken farklı olmuo aslında çözünürlük desteklemio bazılarında bende 15.4 ekran var eger tamamen sıfırsa ekranın sana güzelik yapabilirim takas ederiz. gine mi ek olarak tabe bazı modellervar onlara illa onun kini takmanda gerekeblio ama bu bi kac modelde geçerli...

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
Toplam Hit: 2106 Toplam Mesaj: 14