15" 30 Pin Laptop Ekranı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:
    -----------------------------

zaten en son akıl olarak onu düşüorumda abi koca servis desıra bekleyen bir sürü notebook var o dingil sony ile ugrasmak istemiorum(aslında sonyler benim için seksi notebooklardır anakartlarına kız gbi davranırım:D)wallaha bilmiorum ilk defa gördüm zaten benden önce elleyen eleman resmen agzını yüzüne s.cm.s anakartın madem bilmion nie ellion bunuda hec anlamıom anasını satiyim neyse sahibide cok güzeldi yarın bi kac yeri daha arayacam olmadı bi yalan bulup iade ederim nabiyim bi anakart için degmez üstüne 300 daha koysun lenova alsın hem dayanıklı yapmaya basladılar onuda nadir sorun cıkarttıgını gördüm :W

edit: farklı oluyor derken farklı olmuo aslında çözünürlük desteklemio bazılarında bende 15.4 ekran var eger tamamen sıfırsa ekranın sana güzelik yapabilirim takas ederiz. gine mi ek olarak tabe bazı modellervar onlara illa onun kini takmanda gerekeblio ama bu bi kac modelde geçerli...

-----------------------------
    hacı dell 6400 ün ekranını değiştirdim nette her yerde uyumlu diye sattıkları ekran çizgi çizgi görüntü verdi... sonra lgnin ekranını bağladık onunda ekran karanlık olunca başka bir ekran bulup taktım görüntü sağlam olunca sıfırını getirttim 180 küsür liraya da işte düz hesap 200 de

hacı istanbuldasın sanırım sana olacakları söyleyeyim sen anakartı bulamican karıya da bunun anakartı artık satılmıyo gibi bir yalan uydurcan karı da o laptopu serviste bırakıp gidecek... sende onu alacan üç ordan beş burdan derken beş kuruş para harcamadan ordan burdan cıkan parçalarla 2 senede laptopu ayağa kaldırıp kullanacan :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

la olm ayaga ögle ayagakalkacak bi anakart değil o :d kalksa saten gecesinde sabahlar kaldırırdım 600 tl ye ben laptop satıom a.q:D aman saglık olsun olmayacagı varmıs olmadı benden önce antalyada bakılmıs laptopa dingil havayla chipimi ısıtmıs nabmıs anakart cayır cayır yanmış resmen:d makinayı bana verirse onnumara olur cok güzel cünkü:Dcok hoş atarım bi fotosunu pm den:D

edit: notebookla ilgili işin düşerse ugra bana pmden ulaş çözerim ;) ben sana ekranı 150 e takardım:W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    haci odemeyi yapmamis olsam gelirdim

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 2107 Toplam Mesaj: 14