1.5 Aylık Golden Retriever (Safkan) 500 Ytl... Fotolar İçerde...
-
Evet arkadaşlar başlıktada belirtildigi üzere safkan 1.5 aylık Golden yavruları ihtiyactan acil satılık... ilgilenenler bana pm yoluyla basvursun... İstanbuldan alıcı cıkması tabiki tercihimiz aksi takdirde istanbula gelip alın :D
Fotolar :
http://img294.imageshack.us/my.php?image=golden.jpg
http://img294.imageshack.us/my.php?image=golden2.jpg
-
lan cok sekermis bunlar :)
insan ölceğini bilse satmaz bunlari =)
-
abi ben bakabilcek olsam yeminle ben alıcam :D arkadasın goldenları... süperler dedigin gibi
-
Cok Güzeller Sanki Geçenlerde Bir Arkadaş Arıyordu Forumda :S:S Sevgili Mürid Nerdesin Gel Gidecek Yoksa :D:D
-

-
sağol ciğer :)
-
ben 3 yıl önce safakn husky satarken bana belşe geldiği için 250 ytl ye satıyordum tahribattan biri bana küfür gibi .
50ytl den alrısan alayım demişdi ciddi ciddi msndne ekleyip
bende 75e verirsen alırım:)
-
golden ın sıçtıgı bok u veririm 75 e isteyen olursa :)
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------emçömöemqömnwömnwqmönwqömwbqnewqbjksadbkasb
2 kilo tart hacı.
-
ultrAsker bunu yazdı:
ya küfür gibi değilmi benim elimde 26 tane köpek vardı sibirya ve rod olamk üzere hepsi saf kan ve işin piyasasnını biliyorsan 250ytl oldukça ucuz rod larıda o arada veriyordum adam ekliyo msni konuşuyor köpek hakkıdna yarım saat en son 50 ye alırım diyor:)birde trip yapıyo 50 ye verirsen alırım yoksa bende para yok diyo sanki parasızlığıda benim yüzümden miş gibi
:)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
ya küfür gibi değilmi benim elimde 26 tane köpek vardı sibirya ve rod olamk üzere hepsi saf kan ve işin piyasasnını biliyorsan 250ytl oldukça ucuz rod larıda o arada veriyordum adam ekliyo msni konuşuyor köpek hakkıdna yarım saat en son 50 ye alırım diyor:)birde trip yapıyo 50 ye verirsen alırım yoksa bende para yok diyo sanki parasızlığıda benim yüzümden miş gibi
:)
-----------------------------eet hacı ticaret işinde taşşak geçenleri hiç mi hiç sevmem hani makara bi olay olsa eyv ama 5 lira veririm 10 lira veririm ortalıgı sulandırmaktan baska bisey degil :) enayi sanıyolar karsıdakileri... ha piyasayı bilen adam olur derki böyle böyle eyv hacı dersin geçersin... ama işte küfür gibi sende dedin :D