1.5 Aylık Golden Retriever (Safkan) 500 Ytl... Fotolar İçerde...
-
Beyaz olanı erkek sanırsam ha?
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
Beyaz olanı erkek sanırsam ha?
-----------------------------hocam cinsiyetleri hakkında bana bişey demedi arkadasım en kısa zamanda ögrenip yazıcam buraya su an kendisine ulasamıyorum :)
-
köpek arayan bendim :B 50 ytl vereyim :|
saka bi yana hacı sen konussana arkadasınla 1 tane ayırsın bana ehehe :F ben satmaya deil beslemeye arıyorum :| yani kendimden iyi bakarım ona o derece :|
haski arıodm bulamıoruz :B golden da olur :P
-
3 dişi 1 erkek yavru kalmış bu arada... fotodakilerin cinsiyetlerini henüz ögrenemedim :)
-
inanamayın lan oyuncak itleri çekmiş koymuş buraa nası poz versinler bole .. :P :P Ama harbi güzelmiş ilk defa gordum golden retriever itlerle pek ilgilenmemde :D :D ?
-
kedi bile bakmakta zorlanan ben Alman kurdu almak için dört dönüyorum ama mayısta asker e gideceğim için cayıyorum.
Yanında gezdirenleri görünce imreniyoruz.Ulan bende de olsa da gezdirsem :) Ama bakması gerçekten emek ister özellikle yavru alıyorsanız.Kendi karnını zor doyuran adama köpek bakmak lüks...
Golden R. leri çok severim.Acayip oyuncu köpeklerdir.Alıp gezicen denize sokucan.10 numara köpeklerdir ama arkadaş biraz fazla istemiş gibi.Zamanında alıcam diye çok araştırmıştım.Şansınız varsa bedavaya bulmakta mümkündür.
-
ya evlenince bi böyle köhek almak istiyom benim kızda izin vermiyo ne yapacam bilmiyom :(=