15 Yıllık Bilgisayarcıyım Böyle Böylesine Rastlamadım...
-
Bandito bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
Bilgisayar başında yemek yeme alışkanlığı da varsa,makinenin içi sıcak yemekte hergün kapıya kadar geldiğine göre hamamböceği için en ideal yuva...
bizim evde de Rafta dik duran kitabın sayfasına yuva yapmışlardı,kazara kitap karıştırırken böcekler masaya dökülmüştü :)
aslında harika hayvanlar her ortama tam uyum sağlıyorlar...
1 sene ev böceklenmişti sonra İlaçlı mücadeleden sonra bir daha ortaya çıkmadılar lakin evdeki Karınca kolonisi ilaçlamadan hiç etkilenmiyor...
o nasıl bir mantık bilgisayar başında yemek yiyen kasanın içinemi koyuyor tabağını
laptop :|
-
DestinatioN bunu yazdıBandito bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
Bilgisayar başında yemek yeme alışkanlığı da varsa,makinenin içi sıcak yemekte hergün kapıya kadar geldiğine göre hamamböceği için en ideal yuva...
bizim evde de Rafta dik duran kitabın sayfasına yuva yapmışlardı,kazara kitap karıştırırken böcekler masaya dökülmüştü :)
aslında harika hayvanlar her ortama tam uyum sağlıyorlar...
1 sene ev böceklenmişti sonra İlaçlı mücadeleden sonra bir daha ortaya çıkmadılar lakin evdeki Karınca kolonisi ilaçlamadan hiç etkilenmiyor...
o nasıl bir mantık bilgisayar başında yemek yiyen kasanın içinemi koyuyor tabağını
laptop :|
ekmek,yemek kırıntısına geliyor...
klavye arasına ekmek,yemek kırıntısı dökülüyor...daha ne ? sanki böcekler pizza sipariş etmiş gibi...
-
nerde kullanıorlarmış laptopu masa üstünde kullansa olmazdı heralde :d
-
iğrenç gerçekten. şimdi her laptop gördükçe aklıma gelir :(
-
çok büyüttünüz olayı !
1000 Bilgisayradan 1 tanesinde böyle bir sorun yaşanıyordur
Çevrenizde vardır bir odada bir masada bir bilgisayarın başında günlerini geçiren birileri
Aynı oda da yemek yiyip aynı odada zıbarıp yatıyor ve odasını hiç temizlemiyorsa...gayet olabilir bir durum...1000'de bir olasılık...
ama siz gene de kapın yıldız tornavidayı açın laptopları bakın içine rahatlayın :)
-
Kaç gün yemeksiz kalabiliyorlar onu öğrenmek lazım. Bilgisayar başında her gün yemek yemiyorsanız ölür giderler.
-
kablo filan kemirmişlermiidr acaba
-
pc başında yemek yemenin zararları. yapmayın.
-
o böcekleri görünce benim gibi var mı la bilgisayarı kucağından atan ?
-
konuyu görünce bilgisayarı açtım temizledim Allahtan birşey çıkmadı :) çıkmadı da 2 tane vida arttırdım bide dvd rom çalışmıyor :D :D :D usta fazla parça arttırımış demekki dvd rom ve vidalar fazlalıkmış :D