1500-1750 Arası Telefon Önerisi
-
N11 den mi4 aldım. 800 e geldi. Tavsiye ederim 1500 lük telefonlara taş çıkarır
-
Öneriler için çok teşekkürler arkadaşlar..
xperia z serisi hakkında bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar olumlu ve olumsuz görüşlerinizi değerlendirmek istiyorum
-
Ne kadar servisinden kazığı yesemde, o fiyata Lg G4 al geç, üzmez asla.
-
Xperia serisi batarya yönünden asla üzmez. Sesi kalitelidir ama su geçirmez olduğundan sesi kısık çıkar.
Xiaomi fiyatına göre şahane telefon ama hafıza 16 GB ve kart takılmıyor. Afedersiniz ama hafıza kartı takılmayan Android telefonun amk. Gider iPhone alırım. Hafıza kartı candır.
Yıl oldu 2016 telefonlar 4K video çekiyor hafıza 16 GB. Hasiktirsin.
-
sakın LG G4 filan alma hocam. Parana yazıktır günahtır amk
-
DrKeworks bunu yazdı
Neden hocam ? Ben 3-4 aydır kullanıyorum hiç bi donanımsal sorunla karşılaşmadım.
-
mykbnin önerilerini dinle hocam . Ben tv aldım çok memnunum sayesinde.
-
samato bunu yazdı
mykbnin önerilerini dinle hocam . Ben tv aldım çok memnunum sayesinde.
Teşekkürler hocam. Güle güle kullan, iyi seyirler.
LG G4'ün tek eksisi batarya. LG yıllardır 3.000 amper batarya sevdasından vazgeçemedi. G4'ün ekranını o batarya kaldıramıyor. Yoksa kamera kalitesi ve ekran kalitesi bakımından efsane bir cihaz. Özellikle ekranı insanın gözünü okşuyor resmen.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Neden hocam ? Ben 3-4 aydır kullanıyorum hiç bi donanımsal sorunla karşılaşmadım.
Kuzenime aldik hocam bu G4 ten. Cok isiniyor,sarji az gidiyor, birde ses sorunuyla karsilasti. Ustelik daha sifir telefon. Fabrikasyon hatasi diye servise gonderdik, simdide sorunla karsilasmadik diyolar. Bize dandigi denk geldi galiba. Kullanan baskalari memnun galiba.
-
GoldenWorld bunu yazdı
Abi yazık günah ya telefona o kadar para verilir mi :/