1500-1750 Arası Telefon Önerisi
-
DrKeworks bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
sakın LG G4 filan alma hocam. Parana yazıktır günahtır amk
Neden hocam ? Ben 3-4 aydır kullanıyorum hiç bi donanımsal sorunla karşılaşmadım.
Kuzenime aldik hocam bu G4 ten. Cok isiniyor,sarji az gidiyor, birde ses sorunuyla karsilasti. Ustelik daha sifir telefon. Fabrikasyon hatasi diye servise gonderdik, simdide sorunla karsilasmadik diyolar. Bize dandigi denk geldi galiba. Kullanan baskalari memnun galiba.
6 ay içinde sorun çıkarsa garantiyle uğraşmayın direk sıfırını isteyin.
-
Ek olarak telefon alacaklar yazı beklesin acelesi yoksa. Mart ayında Snapdragon 820 cihazlar tanıtılacak yaza doğru eski modeller iyice ucuzlar.
-
aynen video izleye izleye düşündüm. Hepsi sıradan gelmeye başladı. Vodafone smart ultra 6 aldım. 1.5 GHz Sekiz Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 - 8939 Chipset.16 hafıza ve SD kart. 2gb RAM. 5.5 inç fullhd ekran. 5 MP ön 13 arka kamera. Şarj çok iyi. Wot blitz. Real racing 3 filan sağlam çalışıyor. Sigortalı ve kırılmaz ekranlı veriyorlar. 46 TL aylık 24ay. O paranida başka birşey de degerlendirirsin
-
GoldenWorld bunu yazdı
Abi yazık günah ya telefona o kadar para verilir mi :/
Hay ağzına sağlık ya bunlar daha hayatı anlamamış keklikler bırakın paralarıyla milleti sevindirsinler nede olsa zevkler renkler tartışılmaz.
-
samsung not serisi al.
madem büyük ekran kullanacak kalemi olsun bari.
ben not 4 ü çok sevdim mesela. baba bir cihaz.
-
Meizu mx pro5 al bak keyfine.
-
Haci bekle g5 al. Lg g5 piyasaya girecek bikac ay sabret.
-
HTC EYE
-
omerfurkan1098 bunu yazdı
aynen video izleye izleye düşündüm. Hepsi sıradan gelmeye başladı. Vodafone smart ultra 6 aldım. 1.5 GHz Sekiz Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 - 8939 Chipset.16 hafıza ve SD kart. 2gb RAM. 5.5 inç fullhd ekran. 5 MP ön 13 arka kamera. Şarj çok iyi. Wot blitz. Real racing 3 filan sağlam çalışıyor. Sigortalı ve kırılmaz ekranlı veriyorlar. 46 TL aylık 24ay. O paranida başka birşey de degerlendirirsin
Hesapli ozellikli telefon alcaksa gigabite gsmart alsin 780 lira falan. Lg samsung sony den geri kalmaz. Tek eksigi 1 gb ram olmasi. 2 gb ram olsa kacinilmaz bi cihaz. Arkadasa aldim bitane cok seri.
-
z3 compact kendim kullanıyorum telefon akıyor 1200 1400 arası bulabilirsin diye düşünüyorum