folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1500$ İniz Olsa?

1500$ İniz Olsa?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    vallaha şehrazatı Alırım demeye giridm adam espriyi yapmış :( :P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    yaw abi sallayin sehrazati felan bu hafta icinde alicam bu ram kapasitesiyle laptopta fiyat degisimini bilen bi arkadas yardimci olabilir mi?

choosing my confessions...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

İkisinden de kaliteden ödün ver bence ikisini de al...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    ta toshiba a200 al ki çok karşzma bunu al derim.. yada asus al ama toshini özellikleri daha ii 2gb ram 160 disk core2 duo 2.0 vs.vs. gerçi bende a100-847 var toshi nin ama herneyse açmayalım bu konuyu:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

al şunu 599 dolara 900 dolar kalır kalan 900 lada en alasından gitar bile alırsın üstüne bi o kadar para kalır.

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4101

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    1500$ ı bana ver hoca, ben 2 tane ucak yapiim birisi senin birisi benim olsun :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    1 milyar a hp nin amd sempron 3500 , 1 gb ddr2 ram li laptopu war onu alırdım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    olum  asus alcaksaan hiç alma ayrıca hangisi daha çok işine yarıcaksa onu al. ( gitarı kızlara hawa atmak için alcaksan salla gitsin  :)   )

muhbir-tbt@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    hajjı huzurun olmadıqtan s0nra saLLa gitsin pc'den bqıtım coq ınsan oyalıyor !

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
Toplam Hit: 3468 Toplam Mesaj: 22