folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1500 Liraya Televizyon Önerisi

1500 Liraya Televizyon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Eve yeni tv alıncak. 1500 lira civarına internete giren full hd 3d olan tv önerilerinizi bekliyorum

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Smart Tv ile internete girmek eziyet olur. Çin sitelerinden şunu alıyorsun :

Her boku yapıyor üstelik daha hızlı. USB gibi olanları var, Windows 8.1 var vs. Elli çeşidi var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkolikkarga
    alkolikkarga's avatar
    Erkek

Ben geçen ay n11den  SAMSUNG UE 32H5070  modelini aldım(930TL)(Full HD, Dahili Uydu Alıcılı). Tavsiye ederim.

3d, smart tv gibi özellikleri yok. Zaten pek stabil çalıştığını düşünmüyorum tvlerde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

smart şu an bildiğim kadarı ile en iyi Lg nin webos2 li cihazlarında var. pc kadar zaten olamaz da bir tv için gayet güzel çalıştığı söyleniyor. Fiyat olarak 1800 lere çıkman gerekebilir onun haricinde 3d pek arama bence zamanla kullanmak istemiyeceğin bir şeye dönüşüyor. 3d olmasın smart olsun yeter sana

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Smart Tv ile internete girmek eziyet olur. Çin sitelerinden şunu alıyorsun :

Her boku yapıyor üstelik daha hızlı. USB gibi olanları var, Windows 8.1 var vs. Elli çeşidi var.

Tam olarak nedir bu? Nasıl çalışır? Bir DigiTurk olur mu?

EPG, TR-EN altyazı&dublaj, sinema&belgesel kanalları var mıdır?

‎‎‎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı

Eve yeni tv alıncak. 1500 lira civarına internete giren full hd 3d olan tv önerilerinizi bekliyorum

Ne alırsan al ama kavisli ekrandan şaşma derim. Televizyon devrimidir kavisli.

Tek sebep söyleyeceğim, gözü yormadan, tek noktadan tüm görüntüyü beynin alabiliyor. Düz ekranda detayları kaçırabiliyor insan.

‎‎‎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@TiThousand 

https://www.youtube.com/watch?v=Kf3ltZxBDFY

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    TiThousand bunu yazdı
    The-ExTaCy bunu yazdı

Tek sebep söyleyeceğim, gözü yormadan, tek noktadan tüm görüntüyü beynin alabiliyor. Düz ekranda detayları kaçırabiliyor insan.

samsung un tv sine baktim hocam ue-55hu8580 /4k, ama cok dandik geldi bana goruntusu, yaninda bi panasonic vardi 47asw654, nerdeyse 10 kat daha kaliteli gorunuyordu.. Acaba bu samsungla mi alakali bi durum.. Bi de kavislideki sorun karsidan izlemek zorundasin, yan taraflardan bakinca goremiyorsun.. o yuden tv nin konumu onemli

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

http://www.incehesap.com/lg-42lf650v-led-tv-fiyati-27112/ 

hiç düşünme 200 liradan da kaçma. TV bir kere alınır. site içinde güvenilirdir buradan alabilirsin. ben iki tv aldım buradan oem parçaları sayma.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    TiThousand bunu yazdı
    The-ExTaCy bunu yazdı

samsung un tv sine baktim hocam ue-55hu8580 /4k, ama cok dandik geldi bana goruntusu, yaninda bi panasonic vardi 47asw654, nerdeyse 10 kat daha kaliteli gorunuyordu.. Acaba bu samsungla mi alakali bi durum.. Bi de kavislideki sorun karsidan izlemek zorundasin, yan taraflardan bakinca goremiyorsun.. o yuden tv nin konumu onemli

Bana da bunu söylemişlerdi. Hareketli bir TV askısıyla istediğin yöne hareket ettirebilirsin. Hem en fazla 1-2 açıdan izlersin, sonra alışkanlık olur ve hep o açıdan bakarsın. Sonuç itibariyle televizyon mobil birşey değil, bir yere bırakırsın ve öyle kalır.

‎‎‎
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim. En kısa zamanda inceleyeceğim.

‎‎‎
Toplam Hit: 1888 Toplam Mesaj: 16
televizyon önerisi