folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1500 Liraya Televizyon Önerisi

1500 Liraya Televizyon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    alkolikkarga bunu yazdı

Ben geçen ay n11den  SAMSUNG UE 32H5070  modelini aldım(930TL)(Full HD, Dahili Uydu Alıcılı). Tavsiye ederim.

3d, smart tv gibi özellikleri yok. Zaten pek stabil çalıştığını düşünmüyorum tvlerde.

evde 3D tv var 2 yıldır 1 tane film izledim sadece 3 D :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek

2014 model LG nin 42 inch 3D smart TV'si var evde. 3D olayını bir kere yeni aldığımda denemek için bir animasyon film indirip izlemiştim o kadar. Hiç kullanılmıyor. Keza smart olayıda öyle, sitelerden online dizi izleyeyim diyorsun ortasında bellek hatası verip kapatyor. Bi noktadan sonra insan bıkıyor uğraşmaya. Ipad miniden izliyoruz dizileri o derece :) Tabi download ettiğim filmleri harici HDD ye atıp izliyorum o kısmı güzel.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

a101 kampanyasına baksana 124 ekran bi smart tv vardı sanırım bu hafta.

edit: 3d değildi o.

Kreyzi tarafından 05/Ağu/15 14:48 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Ben de konu açacaktım bugün.

Vestel 42FA8200: Fiyatı 1350-1450 lira, 600hz, 3d ve smart var, ince kasa. 3D'siz modeli FA7500 ise 1200 lira.

Samsung UE40H6470:  İndirimle 1500 liranın altına alınabilir, 3D ve smart, 400 hz, akıllı kumandası var.

LG 40UB800V: Geçen hafta kliksa'da 1399 liraydı. Piyasadaki en ucuz 4k çözünürlüklü tv, 3d yok. Tepki süresinin çok yüksek olduğunu söylüyorlar. Sadece film izlenir, oyun falan oynanamaz.

Philips'lerde tepki süresi düşük diyorlar,  ucuza 42PFK6309 modeli var. Herhalde laptop'u alıp mağazada tek tek denemek gerekecek :)

Yine 1500 liraya kadar tepki süresi düşük(bilgisayarı, ps'ı bağlayıp oyun oynayabileceğim) model varsa önerilerinizi bekliyorum.

Balyoz99 tarafından 05/Ağu/15 15:42 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

hızlıal.com dan axen 49" Led tv aldım. Tuner smart 3d yok :D uydu alıcı takman lazım. TV ve usb den filmde çok iyi pc ve konsol da idare eder

1000tl ye aldım 50tl indirim çeki ve 100tl bonus ile 850ye mal oldu. Tavsiye ederim.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 1927 Toplam Mesaj: 16
televizyon önerisi