1500 TL'lik Telefon Alıcam
-
s2,samsung note,sensation xl,htc amaze hepside alınabilir telefonlar
Derim ki yılbaşını falan bekle mutlaka yeni bi ürün tanıtırlar
-
3d alacaksan p920 normal istiyosan htc sensation al
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------3d alacaksan p920 normal istiyosan htc sensation al
-----------------------------3d beni tatmin etcek mi emin olabilsem onu alırım hocam:D galaxy s2 nin de tipini sevmedim yav
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------Asker bunu yazdı:
-----------------------------3d alacaksan p920 normal istiyosan htc sensation al
-----------------------------3d beni tatmin etcek mi emin olabilsem onu alırım hocam:D galaxy s2 nin de tipini sevmedim yav
-----------------------------zaten galaxy s2 yi yanında taşıman için poşet gezdirmen lazım. kavgada vursan adama ölür
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------Asker bunu yazdı:
-----------------------------zaten galaxy s2 yi yanında taşıman için poşet gezdirmen lazım. kavgada vursan adama ölür
-----------------------------:D:D aynen hocam
-
emin ol eder ben kullaniyorum sahsen guzel ancak kota yuzunden film indiremiyorum o problem neyse ara tatilde istdayken hallederim artik
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------emin ol eder ben kullaniyorum sahsen guzel ancak kota yuzunden film indiremiyorum o problem neyse ara tatilde istdayken hallederim artik
-----------------------------benim internet sorunum yok. Hocam bide gözlüksüz nasıl 3 boyut oluyor?
-
Bir telefon önerirdim ama onu almazsın, ayrıca türkiyede çoğu kişi bilmiyor , ayrıca benden önce alanı vururum :D:D:D
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Bir telefon önerirdim ama onu almazsın, ayrıca türkiyede çoğu kişi bilmiyor , ayrıca benden önce alanı vururum :D:D:D
-----------------------------merak ettim hocam şimdi:D söyle valla almıcam lan
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------iphone mu kaldı yahu
hocam daha düşük bi fiyata galaxy r alabilir ya da biraz daha katıp galaxy s2 alabilirsin,
sensation xl geliyor ondan alabilirsin.
konuyu açan arkadaş iphone'un ne olup olmadığını ya da üzerine para katıp iphone alabileceğinin farkındadır herhalde o nedenle öyle yazdım, ayrıca evet şu dönemde 2bin lira verip iphone 4 alanlar hatta hatta 3e yakın para verip 4s alanlar gözümde salaktır özür dilerim.
-----------------------------
param yetmiyo demiyor da salak diyo millete.ezik.i phone 4 s al gerisi yalan.ama bi 700 lira daha koyman lazım