1500 TL'lik Telefon Alıcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

x i alana salak , şunu alana salak diyenleri vs geç hocam.. özelliklerini araştır ne için kullanacaksan ona göre al gitsin telefonu. uygulama yazıcam kendim kullanıcam vs dersen al bi htc yada samsung fln rahat rahat gezersin.. amaç tamamen güzel bi telefonum olsun ise 4s getirt yırtdışından bi tanıdığın varsa 1500e rahat getirtirsin..
    3milyara yakın bi para felan vermedim, 1340 liraya gittim 4s aldım yurtdışından, dolayısıyla 3bin vermeyerek o arkadaşın gözünde salak olmaktan kurtuldum mu bilmiyorum da parası olan gider 10bin de verir canı neyi çekerse onu alır olur biter neyin tartışması bu.? bende herhangi bişeyi aldığı için insanlara salaktır diyenleri salak olarak görüyorum kendi gözümde :) :) 

git hepsini bi canlı gör kurcala, hangisi o an hoşuna giderse onu almaya karar ver hocam en sağlıklısı bu :d

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

1500 tl yi telefona vermem

eğer trilyonum olsaydı yada babam çok zengin olsaydı altın kaplama kullanırdım :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Nokia N9'a bak.

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:
    -----------------------------

o6u2 bunu yazdı:

iphone mu kaldı yahu

hocam daha düşük bi fiyata galaxy r alabilir ya da biraz daha katıp galaxy s2 alabilirsin,

sensation xl geliyor ondan alabilirsin.

konuyu açan arkadaş iphone'un ne olup olmadığını ya da üzerine para katıp iphone alabileceğinin farkındadır herhalde o nedenle öyle yazdım, ayrıca evet şu dönemde 2bin lira verip iphone 4 alanlar hatta hatta 3e yakın para verip 4s alanlar gözümde salaktır özür dilerim.

param yetmiyo demiyor da salak diyo millete.ezik.

i phone 4 s al gerisi yalan.ama bi 700 lira daha koyman lazım

:D

ne çok biliyosun.

1500ün üstüne 700 daha koy 4s al diyosun (ki o fiyatlara yok 4s), 1500lük cihazları değil de iphone'u şunun için al şu özellik için al diyebileceğin bişey var mı ?

appstore diyeceksen aslanlar gibi android market var, retina ekran diyeceksen maşallah super amoled plus var, kamera falan diyeceksen fazlasıyla var, sırf hava için 2000 liranın üzerinde para vermeye hevesli olan sensin, ama ezik olan benim sana göre.

@mavigozludev söylediğin gibi kitabına uyduruyosan eyvallah ama çıkar çıkmaz gidip 3 kağıdı bayılan çok gördüm, aynı kefede tutamam tabi ki.

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

flassy bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:

iphone mu kaldı yahu

hocam daha düşük bi fiyata galaxy r alabilir ya da biraz daha katıp galaxy s2 alabilirsin,

konuyu açan arkadaş iphone'un ne olup olmadığını ya da üzerine para katıp iphone alabileceğinin farkındadır herhalde o nedenle öyle yazdım, ayrıca evet şu dönemde 2bin lira verip iphone 4 alanlar hatta hatta 3e yakın para verip 4s alanlar gözümde salaktır özür dilerim.

param yetmiyo demiyor da salak diyo millete.ezik.

i phone 4 s al gerisi yalan.ama bi 700 lira daha koyman lazım

:D

ne çok biliyosun.

1500ün üstüne 700 daha koy 4s al diyosun (ki o fiyatlara yok 4s), 1500lük cihazları değil de iphone'u şunun için al şu özellik için al diyebileceğin bişey var mı ?

appstore diyeceksen aslanlar gibi android market var, retina ekran diyeceksen maşallah super amoled plus var, kamera falan diyeceksen fazlasıyla var, sırf hava için 2000 liranın üzerinde para vermeye hevesli olan sensin, ama ezik olan benim sana göre.

@mavigozludev söylediğin gibi kitabına uyduruyosan eyvallah ama çıkar çıkmaz gidip 3 kağıdı bayılan çok gördüm, aynı kefede tutamam tabi ki.

I phone dan bi habersin belli. ben aldım o fiyata daha yani al inanmıyorsan bak http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4s-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s16&categoryId=371946&SKU=TELCEPIPH4S16&gclid=CNTIm9Gliq0CFcm-zAodiiTAmA

Ayrıca sırf siri bile yeter.Android daha çıkartamadı siri gibi bir uygulama.Anca söylediğin şeyi google da arıyor... I phone 4 s e rakip olan tek telefon s2 dir o da çok büyük ve kaba geliyor bana.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    o6u2 bunu yazdı:

iphone mu kaldı yahu

Kusura bakmada boyle bir yorum yapanda salaktir. Ayagini yorganina gore uzat. Kedi uzanamadigi cigere midar der. Daha atasozu sayayim mi ? Gerek yok gereksiz yorumlara yap onerini cek git baskasinin yorumuna niye karsilik veriyorsun hadi onu gectim ne diye daha da uzatip genellemeyle iphone alanlara salak diyorsun. Ne hakkin var ? Sikemiycegin gotun arkasina gecmiyceksin arkadas. Alamiyorsan varsa icinde ukte bok atma. Burdan bunu cikaririm ben ne kadar paran da olsa durumunda olsa cekememezlik imaji veriyorsun kendine. Ozur dilerim.

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

aypon aga gerçi sen telefon alcaksın demi..htc de güzel makina kitap gibi

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

LG-P920  yada Galaxy S2 alcam hangisi? 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

LG-P920  yada Galaxy S2 alcam hangisi? 

Galaxy s2

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

Bir telefon önerirdim ama onu almazsın, ayrıca türkiyede çoğu kişi bilmiyor , ayrıca benden önce alanı vururum :D:D:D

merak ettim hocam şimdi:D söyle valla almıcam lan

Hacı onu söylesem almama gibi bir şansın yok , bu güne kadar gördüğün bütün telefonları unutursun :| Special life special life kaptan :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 6086 Toplam Mesaj: 46