15.000 TL Olarak Araba Önerileri
-
forcarbon bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-elantra-orjinal-elantra-37869216/detay
ayrıntı verirsen bana hocam işte dizel otomatik vites 2000 2005 yılı arası araba falan ona göre bakabilirim
-----------------------------araçlar güzel hepsi otomatik :)
-
peugeot almada ne alırsan al
-
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------307 düşünmüyor değildim aslında neden
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------bilmiyorum ben mi kötülerine rastgeldim bende mi şans yok peugeot lardan hiç yüzüm gülmedi. cok temizlerini de kullandım mutlaka orantısız ( sık sık ) arıza veriyor.
bana kalırsa ford fiesta fln düşün hem az yakıyo hemde yerli sayılır
huyundai getz fln da olabilir biraz daha para eklersen temiz bulursun
-
CiRKiN bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------bilmiyorum ben mi kötülerine rastgeldim bende mi şans yok peugeot lardan hiç yüzüm gülmedi. cok temizlerini de kullandım mutlaka orantısız ( sık sık ) arıza veriyor.
bana kalırsa ford fiesta fln düşün hem az yakıyo hemde yerli sayılır
huyundai getz fln da olabilir biraz daha para eklersen temiz bulursun
-----------------------------fiesta olabilir getz düşünmüyorum ama biraz daha genç işi yani
-
belkı adı kötu ama cıtroen saxo al hocam 1,5dızel 120 kurus en fazla yaktıgı bır depo ıle 1200 km ye kada gıdıyor bende var aynısu mukemmel bence
-
hocam pejo veya focus al. hatta hyundai da iyi olabilir. satmak istediğinde cabuk satarsın.
bide fiat punto nasıldır :) güzel duruo resimlerde :)
he tabiki son olarakta opele bakmanı öneririm :) gerçekten almanlar sağlam, tecrübe sabit :)
-
dewil hayırdır bu aralar alıyonda alıyon 4000 tl asusa 15000 tl arabaya gömü felanmı buldun :) bak arkadaşın gösterdiği şu likli kesinlikle tawsiue ederim
şimdiden hayırlı olsun kardeşim..
-
Gladiator bunu yazdı:
dewil hayırdır bu aralar alıyonda alıyon 4000 tl asusa 15000 tl arabaya gömü felanmı buldun :) bak arkadaşın gösterdiği şu likli kesinlikle tawsiue ederim
şimdiden hayırlı olsun kardeşim..
-----------------------------yok kardeşim ya :)) ne gömüsü gariban adamlarız kardeşim ehliyeti yeni aldı araba arzusu çıkacak bizimkilere salça olmasın otomatik olması bir dezavantaj aslında ama düşünülebilir aklımda opel ve puegeot vardı ama
-
ford focus