15.000 TL Olarak Araba Önerileri
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
ford focus
-----------------------------kaç model olabilir fordlar yakıtı kokluyorlar diyolar ama bilmiyorum gene golf 4 düşünüyorum aslında
-
RENAULT 12 - TSW TOROS 5 VT (: süper araba,dağda bayırda durmadan gez :) Tık demez. :)
chery taxim modifiye+arkadaşlarınla takıl derim (:
hyundai matrix space var. 1.6 motor. (:
honda civic 1.4i var. (:
-
-
bende 2001 model megane1 var çok seri araba çok az yakıyor 2 de airbag var iç dizaynıda güzel sayılır göstergeler hoş duruyor. megane 2 ye göre yol tutuşu daha iyi virajlarda savrulmuyor. 3 aydır günlük(hafta içi) 100 km yapıyorum. fazla sorun çıkarmadı. 15000 liraya bulabilirsin.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Tüplü Şahin,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-tofas-sahin-sahibinden-makina-37522272/detay#
üstüne tanımam -
94 model Mercedes e200
-
DevilKingtr bunu yazdı:
god bunu yazdı:
ford focus
-----------------------------kaç model olabilir fordlar yakıtı kokluyorlar diyolar ama bilmiyorum gene golf 4 düşünüyorum aslında
-----------------------------2002 model amcam sattı 15000e ghia.. 86bin kmdeydi.. ben de 2001 15bine satacam ama işe girmeyi bekliyom volvo s40 alacam:)
-
god bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
god bunu yazdı:
ford focus
-----------------------------2002 model amcam sattı 15000e ghia.. 86bin kmdeydi.. ben de 2001 15bine satacam ama işe girmeyi bekliyom volvo s40 alacam:)
-----------------------------görmek isterim aracı hocam golf'e taktım
-
DevilKingtr bunu yazdı:
god bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
god bunu yazdı:
ford focus
-----------------------------görmek isterim aracı hocam golf'e taktım
-----------------------------golf de kral hocam.. ben de volvoya taktım mesela.. satacak olursam sana haber ederim
-
Dos_Attach bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Tüplü Şahin,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-tofas-sahin-sahibinden-makina-37522272/detay#
üstüne tanımam
-----------------------------Aynen valla,