154.000 Ytl Plazma Tv Resmini Çektim Bu Ev
-
arkadaşlar dün mediamarkt gittim eve yakın diye can sıkıntısı oda ne lan 154 bin ytl ye tv güzel yurdum insanı açlıktan kırılırken bu tv den 3 adet satmışlar yuh a.q
Tv

Fiyatı

-
Ya a.q. bu televizyonunu ne özelliği varmış tipdeki yokki ...Harbi doğru sölüyosun millet aç
-
kapitalizm böle birşey.
-
Yahu yok Milletin açlıktan Kırıldığı felan yok, Milleti Açlıktan Kırmak İçin Canla Başla Vatana Hizmet edenlerimiz var ya ondan Şey ettiriyolar. Neyse, Valla Zenginin malı Yorar Züğürdün Çenesini, Parası olan alsın Zevk değilmi kardeşim. :)
Dip Not : Bu Arada O parası Olan Elime geçmesin Yakalarsam Ham yapacam. :)
-
1.539 YTL bence :D sondaki 99 da kuruş... Ulan Altından yapılma bir plazma vardı o sandım.Baktım fotoya altın bile değil :D:D:D Yazım hatası var orada.
(Aq böyle oluncada baya ucuz oldu sanırım (: Burdaki plazmalar 2 2,5 milyar arası bu baya ucuz geldi.O zaman bir hata var :D:D:D )
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------1.539 YTL bence :D sondaki 99 da kuruş... Ulan Altından yapılma bir plazma vardı o sandım.Baktım fotoya altın bile değil :D:D:D Yazım hatası var orada.
(Aq böyle oluncada baya ucuz oldu sanırım (: Burdaki plazmalar 2 2,5 milyar arası bu baya ucuz geldi.O zaman bir hata var :D:D:D )
-----------------------------
ama dikkatlı bakarsan 99 dan sonra virgül koymuşlar fiyat doğru büyük ihtimalle :) blue-ray destekli bi oynatıcı olabilir içinde ama fiyat okadar uçuk olmamalı bence :D dediğin gibi 1539 ytl de çok ucuz olur LCD olsa biyere kadar ama plazma :D bide full hd'ymiş ben bi bok anlamadım bundan bi araşıtram bakim. belki yanında araba hediye ediyorlardır :)@edit:
Panasonic TH-103PF9EK - Dünyanın en büyük Full HD plazması
Panasonic’in 103 inç (262 cm) Full HD plazması gerçek 1080p Full HD çözünürlük sunuyor. HD kalitesinin ulaştığı son nokta olan Full HD teknolojisi ve Super Cinema Mode teknolojisine sahip olan Panasonic 103 inç plazma, bu özelliği sayesinde gerçek profesyonel kullanım için renkleri mükemmel değerlerde ayarlıyor. 4096 renk tonlamasına ve çeşitli opsiyonel giriş terminalleri gibi birçok farklı ve üstün özelliğe sahip olan TH-103PF9EK, standart ekranlarda göremeyeceğiniz detayları ve görüntü kalitesini yakalamanızı sağlıyor. Ürün 79.900 Euro + KDV tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile satışa sunulmuş durumda.diyo :D
-
şeytan diyor al bi das kapital al bi manifesto oku hatim et sora komünist ol
-
Mersin Mediamarkt mı bu? :)
-
Vay amk:| diyorum başka bişey demeye gücüm kalmadı:|
-
edit: vay a.q.
-
hayır istanbul meydan alışverişmerkezi ümraniyede olan mediamarkt hani şu dünyanın tek jeotermal alışveriş merkezinin olduğu yer dün öğrendim şok oldum bu alışveriş merkezi hem dünyanın en büyük açık alışveriş merkezlerinden biri hemde yazın binaların üstündeki ısıyı haqva pompaları ile toprağa gömüp binaları soğutuyorlar kışında o ısıyla ısınıyorlar çok enteresan bu arada fiyatta bir oynama yok cidden 154 bin ytl adamla sohbet ettim 3 kişi almış bu garip şeyden