154.000 Ytl Plazma Tv Resmini Çektim Bu Ev
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Çıkrıkçılar yokuşuna gidin ucuza kapatırsınız
-----------------------------ordanda itfaye meydanına gidin izleyecek film versinler elinize :D ya seve seve alacaksınız ya :D mecburen veriyolar :D
XmV
olm burası kesin mersin , sen nerde olduğunu bilmiyon :D
-
Beyler eet fiyat 100küsur milyar :) buyrun özellikleri ve fiyatı;
http://www.letsgodigital.org/tr/14213/panasonic_th103pf9ek_103_plazma/
http://eshop.panasonic.com.tr/urun/TH-103PF9EK
Zaten bu kadar kastırana kadar fiyat olan fotodaki modeli googleda aratınca bulurdunuz :D
-
la ne mersini deli etmeyin adamı soyleyin adminlere ip numaramdan nerede olduğumu soylesinler rene boyle bir adres vermişti ip adresin il bazında mevkisini veriyordu neyse belki mersinde satamadılar fiyat kartı ile buraya getirdiler
-
Mersin Mediamarkt'TA 149.9 milyardı en son duruyormu bilmiyorum 1 hafta evvel duruyordu. Halen duruyorsa tezatlık var bu işte iki şehir arası 3 milyar fark:D
-
XmV bunu yazdı:
la ne mersini deli etmeyin adamı soyleyin adminlere ip numaramdan nerede olduğumu soylesinler rene boyle bir adres vermişti ip adresin il bazında mevkisini veriyordu neyse belki mersinde satamadılar fiyat kartı ile buraya getirdiler
-----------------------------yok yok , sen mersindesin ben biliyom
-
jannissary bunu yazdı:
şeytan diyor al bi das kapital al bi manifesto oku hatim et sora komünist ol
-----------------------------hocam fikirlerin sağlamsa hiç bişi olmaz zaten.Yeterki sen bi kere oku o kitapları:) Kültürün gelişir, kültürlü olmak iyi bişiydir
-
bunlarin ekrani acayip isiniyo dünyanin en büyuk plazamasiysa koca evi bile isitir bu :D
-
geçen gittim yoktu. satılmış sanırsam koskoca plazma
-
HanDsomE bunu yazdı:
geçen gittim yoktu. satılmış sanırsam koskoca plazma
keske daha önce ayırtsaydın hoca :Dşimdi biri dicek.. o ekrandaki filmin ismi ne elinde olan varsa upload edebilir mi euhue :D o fiyata araba alır onu izlerim görüntü hep aynı ama olsun :)
-
Beylikdüzü media markt 'tada var bu alettende.Bunu yerine sinema sistemi üstüne projektör alınır daha büyük ekran olur bizde plazma alcaktık.Projektör gördük onu aldık hem daha iyi çıktı düşündüğümüzden daha çok büyük oldu ekran olarak =)