16 Ekim‘De Payday The Heist Steam‘De Bedava Dağıtılacak
-
Müridler, mürideler oyunun steam grubunun üye sayısı 1,050,000 olduğu takdirde 16 ekim tarihinde steam üzerinden bedava alınabileceği duyuruldu. Sayı aşıldı ve 3 gün kaldı. Eğer oyunu almak isteyen olursa gruba katılsın, 18 ekimde de oyununu alsın. Bilmeyenler için paylaşmak istedim. Yapmanız gereken tek şey linkteki gruba katılımak
http://steamcommunity.com/games/218620 Edit : @FCN'nin uyarısı üzerine tarihin öne alındığını grupta da gördüm, tarih değişmiş. -
Eve gidince bakim nasil bir oyunmus
-
BÜYÜK YAZIYORUMKİ DİKKAT ÇEKSİN DİYE
BILDIGIM KADARIYLA TARIH ÖNE ÇEKİLDİ. BEKLENILDIGINDAN HIZLI BİR ŞEKİLDE COMMUNİTYDEKİ KİŞİ SAYISI ARTTIGI IÇIN 16 EKIMDE ÜCRETSIZ OLARAK VERILECEK DIYE BILIYORUM.
-
FCN bunu yazdı
BÜYÜK YAZIYORUMKİ DİKKAT ÇEKSİN DİYE
BILDIGIM KADARIYLA TARIH ÖNE ÇEKİLDİ. BEKLENILDIGINDAN HIZLI BİR ŞEKİLDE COMMUNİTYDEKİ KİŞİ SAYISI ARTTIGI IÇIN 16 EKIMDE ÜCRETSIZ OLARAK VERILECEK DIYE BILIYORUM.
Eyvallah hocam, başlığı tekrar düzenledim. İyi oldu söylediğin, 18'inde girip oyunu alamayınca sövenler olabilirdi

KotomineKirei tarafından 21/Kas/14 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyunu illa indirmek gerekmiyo demi? Mobilden girip alsak?
-
Gruba girme yerini bulamadım :D Kan ter içindeyim şu an.
DadasAdam tarafından 14/Eki/14 18:49 tarihinde düzenlenmiştir -
mataramasuko bunu yazdı
Oyunu illa indirmek gerekmiyo demi? Mobilden girip alsak?
yok hocam hesabına ekle istediğin zaman indirirsin
geçenlerde 1 dolar mıydı 2 dolar mıydı neydi o zaman aldık bir çoğumuz zaten
-
oyun düşmedi nerden indiricez?
-
insidae bunu yazdı
10 AM Pasific saati diyor. Artık yerel saatle kaça denk geliyorsa o zaman free olacakmış.
Ekleme: Pasifik saati 07:50'ymiş şu an. Yani 2 saat 10 dakika sonra ücretsiz olarak indirilebilecek duruma gelecek.
1049 tarafından 16/Eki/14 18:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Haymatlos bunu yazdıinsidae bunu yazdı
10 AM Pasific saati diyor. Artık yerel saatle kaça denk geliyorsa o zaman free olacakmış.
Ekleme: Pasifik saati 07:50'ymiş şu an. Yani 2 saat 10 dakika sonra ücretsiz olarak indirilebilecek duruma gelecek.
eyw hocam, bekliyoruz bakalım tesekkür ederim.
-
Vaay super oldu bu, gece akalım bankalara :)