16 Ekim‘De Payday The Heist Steam‘De Bedava Dağıtılacak
-
Sevgili müridler şimdi steam hesabıma girdim 12 oyun hediye etmiş ama 2-3 gün süresi kalmış internetim yavaş onları kütüphaneme geçirmek için indirmek zorundamıyım ?

-
@Nako19 o 2-3 gün kaldı denenler deneme oyunu.. yani demo değil full sürüm ancak 2-3 gün içinde oynayabilirsin sonra satın alman gerekir oynamaya devam etmen için.
pay day the heisti indir o beleş.
-
pesimistzombie bunu yazdı
@Nako19 o 2-3 gün kaldı denenler deneme oyunu.. yani demo değil full sürüm ancak 2-3 gün içinde oynayabilirsin sonra satın alman gerekir oynamaya devam etmen için.
pay day the heisti indir o beleş.
hadi ya hocam bilmiyordum eyvallah yinede boşuna heyecan yapmışız :)
-
Heeh en sonunda bedavada verdiler. Kis indirimine girdi herkes aldi uygun fiyatli diye ama anlatamadik adamlara oyun bu kadar para etmez diye en sonunda da bedava yaptilar.
-
Bundan sonra steam haftasonları kaliteli yapımları 2-3 günlüğüne bedava verecekmiş! Bu haftasonu için ortalama 10 tane oyun var. Hepside güzel. Mesela Trine 1 bende yoktu :) Şimdi bitiririm ben onu bu hafta sonu :)
-
Dont Starve'da 3 günlüğüne bedavaymış. Bence türün meraklısı mutlaka oynamalı. Zaten 3 gün içerisinde pek çok şeyi yapıp oyunu kendiniz bırakıyorsunuz. Öyle günlerce oynanacak oyun değil. Ama bir oturuşta, özellikle öğrenirken ve harita tararken saatlerinizi geçirebilirsiniz.
-
baska silahları nası alıoruz bulamadım
-
Slothere bunu yazdı
Dont Starve'da 3 günlüğüne bedavaymış. Bence türün meraklısı mutlaka oynamalı. Zaten 3 gün içerisinde pek çok şeyi yapıp oyunu kendiniz bırakıyorsunuz. Öyle günlerce oynanacak oyun değil. Ama bir oturuşta, özellikle öğrenirken ve harita tararken saatlerinizi geçirebilirsiniz.
Turkce yamasida varmiş bu oyunu cok merak ediyodum, aksama bi indireyim.
-
oynayan müritlerle ekip kursak ya.hep yabancılarla takılıorum
-
mrberkay la girmeyin la ilk aldığımız zamanlar 1-2 oyun girdik anam bir insan bu kadar mı yeteneksiz soyguncu olur mermilere kafa atmalar polislerin önüne atlamalar bunu kaldırmaktan oyun oynayamadık :D