16 Mbps‘Ye Kadar/ Limitsiz - Hız Düşüyor Mu?
-
8 mbps ye kadar netlimitsiz kullanıyorum. aylık ortalama 400-450 GB dowmload ım oluyor. hızda bir düşme olmuyor. aşağıda vereceğim tarifeye geçmeyi düşünüyorum. bunda da 50 Gb adil kullanım yazıyor. bu tarifeyi kullanan arkadaşlar acaba yazabilir mi, hız düşmesi falan oluyor mu?
16 Mbps'ye kadar
16 Mbps'ye kadar/ limitsiz
Ayda 59 TL Ayda 600 dk.
TTNET WiFi kullanımı TTNET Oyun Standart Üyeliği TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus
-
Aynı
-
Netlimitsizlerde bir değişiklik olmuyor aynı şekil devam:)
-
teşekkürler arkadaşlar. o zaman müşteri hizmetlerini arayıp, saat 12 olmadan geçişi yapayım. en son tarife değişikliğini saat 12 den sonra yapmıştım, fark ödemiştim.
-
musteri hizmetlerini arayıp sadece telefondan tarife değişikliği yapılabiliyormu
-
59 liralık tarifenin kotalı olması lazım diye biliyorum hocam...
Aksi taktirde 16 mbit ile 2 mbyte saniyede indirirsin
buda ayda 5062 gb eder kiiiii;
Telekom 5 terabyte interneti sana 59 liraya vermez emin olabilirsin :)
-
bende 8 gb iken düşme oluyordu. 16 mbit yaptırdım geçen ay abardım. ayın ortasında 150 gb olmuştu ama ay sonuna kadar düşmedi. ama 50 gb den sonra 1 mbite düşmesi lazım.
-
NET Paket'lerde abone, ADSL hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktası olan 25 GB'yi
(NETLİMİTSİZ Plus Paketi için 100 GB'yi,
16 Mbps'e Kadar Limitsiz Paketi için 50 GB,
16 Mbps'e Kadar 5 GB Paketi için maksimum ücrete (89 TL) ulaşılan nokta)
aştığında ADSL kullanım hızı
1 Mbps olacak şekilde düşürülecektir.
Takip eden aya girildiğinde, abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
http://www.ttnet.com.tr/web/252-1298-1-1/tur/is_yerinde_ttnet/baglanti_cesitleri/tum_baglanti_ucretleri/
-
16mbs e kadar limitsiz kullanıyorum ben de ama max 1.2 mbit ile cektım, genellıkle 300kb-500kb arası tabi kaynaga gore de degisir
-
ramses bunu yazdı:
-----------------------------
16mbs e kadar limitsiz kullanıyorum ben de ama max 1.2 mbit ile cektım, genellıkle 300kb-500kb arası tabi kaynaga gore de degisir
-----------------------------NET Paket'lerde abone, ADSL hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir.
-
59 liralık tarife kotalı değil, sınırsız. 50 gb dan sonra 1 mbps ye düşer yazıyor, ancak 8mbps de de aynısı yazıyor, ben bu tarifeyi kullanıyorum, hız düşmesi vs olmuyor ve son hız download yapabiliyorum (900-950 arası)
direk müşteri hizmetlerini arayarak tarife değişikliği yapılabiliyor.
saat 12 den önce aradım müşteri hizmetlerini. hattımın destekleyip, desteklemediğini bağlı bulunduğum telekom bürosundan öğrenmem gerektiğini söylediler. bende destekliyordur, siz değişikliği yapın, eğer desteklemiyorsa yeniden eski tarifeye dönerim dedim. (her ay 1 kez tarife değişiyor, saat 12 den önce ekim, 12 den sonra kasın ayı. eğer olmazsa ertesi gün değiştirebileceğimi söyledi yetkili) tamam dedi. tarife geçiş işlemini başlattı, ancak uyarı aldığını, hattımın 16 mbps yi desteklemediğini, bu yüzden geçişi sağlayamadığını söyledi. yine 8 mbps ye kaldık. :)) kasınm sonunda yeniden arar denerim değiştirmeyi. :))