folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder 16 Mbps‘Ye Kadar/ Limitsiz - Hız Düşüyor Mu?

16 Mbps‘Ye Kadar/ Limitsiz - Hız Düşüyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ganjaboy
    ganjaboy's avatar
    Erkek

bende şimdi aradım hattımın 16 destekledıgını soyledı bayada beklettı işleminizi yapıoruz gerçekleştiriyoruz dedi en son da ttnete gidip  bilgilerinizi guncellemeniz lazım dedi ancak ondan sonra yapabiliriz dedi ne sacma seydir bu tepemi attırdılar kufur edıcektım bilgilerinizi guncelleyin nedemek kaç zamandır kullanıyorum altı ustu bi hız değişikliği yapıcaklar şimdi neyin guncellemesi bu arkadas

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

spear bunu yazdı:
    -----------------------------

59 liralık tarife kotalı değil, sınırsız. 50 gb dan sonra 1 mbps ye düşer yazıyor, ancak 8mbps de de aynısı yazıyor, ben bu tarifeyi kullanıyorum, hız düşmesi vs olmuyor ve son hız download yapabiliyorum (900-950 arası)

direk müşteri hizmetlerini arayarak tarife değişikliği yapılabiliyor.

saat 12 den önce aradım müşteri hizmetlerini. hattımın destekleyip, desteklemediğini bağlı bulunduğum telekom bürosundan öğrenmem gerektiğini söylediler. bende destekliyordur, siz değişikliği yapın, eğer desteklemiyorsa yeniden eski tarifeye dönerim dedim. (her ay 1 kez tarife değişiyor, saat 12 den önce ekim, 12 den sonra kasın ayı. eğer olmazsa ertesi gün değiştirebileceğimi söyledi yetkili) tamam dedi. tarife geçiş işlemini başlattı, ancak uyarı aldığını, hattımın 16 mbps yi desteklemediğini, bu yüzden geçişi sağlayamadığını söyledi. yine 8 mbps ye kaldık. :)) kasınm sonunda yeniden arar denerim değiştirmeyi. :))

8 Mbps 25 GB

16Mbps 50 GB hocam farkındaysan orada her ikisi için aynı kota olduğunu yazmamış. Parantez içinde ayırmış.

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

1 saat once bende gecmeye calıstım ama nasıl olduysa olsum valıde hanımı kandırmıslar sanırım 8 mbıt net lımıtsız kullanıyorum fakat kurumsal tarıfeymıs taahutlu oldugundan 59 lira 40 kurusun altındakı bıreysel tarıfelere gecemıyormusum 59.00lık tarıfeye mesela.................

Kurumsal olarak gecersem aylık 75 lıra odıcekmısım.

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

net limitsiz 4 mbps yaptıracaktık eski bulunduğumuz yerde.

ttneti aradık sizin o bölgedeki hatlar 3 mbps den yukarısını kaldırmaz dediler. 2 mbpsde karar kıldık :D
    yetiyor artıyor bile.

ayda 70 tl ödüyoruz ama. {zaten tadı yok internetin eskisi gibi, ilk fırsatta real hayata dönebilirsem ayrılacam sanal alemden} :D

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:

spear bunu yazdı:

59 liralık tarife kotalı değil, sınırsız. 50 gb dan sonra 1 mbps ye düşer yazıyor, ancak 8mbps de de aynısı yazıyor, ben bu tarifeyi kullanıyorum, hız düşmesi vs olmuyor ve son hız download yapabiliyorum (900-950 arası)

direk müşteri hizmetlerini arayarak tarife değişikliği yapılabiliyor.

saat 12 den önce aradım müşteri hizmetlerini. hattımın destekleyip, desteklemediğini bağlı bulunduğum telekom bürosundan öğrenmem gerektiğini söylediler. bende destekliyordur, siz değişikliği yapın, eğer desteklemiyorsa yeniden eski tarifeye dönerim dedim. (her ay 1 kez tarife değişiyor, saat 12 den önce ekim, 12 den sonra kasın ayı. eğer olmazsa ertesi gün değiştirebileceğimi söyledi yetkili) tamam dedi. tarife geçiş işlemini başlattı, ancak uyarı aldığını, hattımın 16 mbps yi desteklemediğini, bu yüzden geçişi sağlayamadığını söyledi. yine 8 mbps ye kaldık. :)) kasınm sonunda yeniden arar denerim değiştirmeyi. :))

8 Mbps 25 GB

16Mbps 50 GB hocam farkındaysan orada her ikisi için aynı kota olduğunu yazmamış. Parantez içinde ayırmış.

aynısı yazıyor derken, hız düşer anlamında aynısı yazıyor. ama 8mbps de düşmüyor, 16 da düşer mi diye sormuştum konu başlığında, düşmüyor cevabı alındı, başvuru yapıldı, tarife değişikliği hat desteklemediği için yapılamadı

spear
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/Forum-100-Gb-Download-Yaptim-Hizim-Dusmedi-Diye-Sevinmeyin-147322/

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

oha ya 16mbit 60 lira nedir be 100 mbit 110 lira ödüyorum

"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

sorun yaşayanlar imzamdaki linke tıklasın, problemlerinizle daha uzman kişiler ilgileniyor.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 2902 Toplam Mesaj: 19