folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 160 $ İle Nasıl Para Kazanabilirim ?

160 $ İle Nasıl Para Kazanabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Beyler elimde 60 $ para var ve öğrenci oldugum için riskli risksiz bir sekilde bu parayı büyütmek istiyorum.Şuana kadar ki en mantıklı gelenler.

- Domain ve host al bir ingilizce site aç adsenseden kazan ( Bunu şuan uyguluyorum ama para gelmiyor heralde ingilizce sitelerinde çağı geçti. )

- Borsa oynamak

- İddaa

Bu arada ingilizce biliyorum,Ruscada biliyorum diyemesemde pre-intermediate civarlarında.

Edit:Rakam 160 $ oldu :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Hoca iddaaya bas

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iniglizce sitelerin çağı geçmez hele turizm sitelerinin hiç geçmez hele bu tatil mevsimi başlamışken bırak geçmeyi artar hemde google amca turizm sitelerine reklam ve aranmada %30 etki yaparken en çok kazandıran site profilidir yapmayı bilmek lazım tabiki.

risksiz arıyosan borsaya bulaşma riskli arıyosan ve borsadan anlamıyosanda 60 dolar gibi küçük bi meblağ ile baya baya bi zaman harcayıp uğraşmalısın ki büyüsün.

ksıacası 60 dolarla yolun çokta fazla yok. tabi fikirleri duymak lazım bakalım neler çıkcak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

60$ çok düşük bi ücret kumara bile girişsen nekadar kazanabilecegin tartışılır :D   

git bir kumarhaneye rulette bitane sayıya bas   ya gelirse .... 

onun haricinde para parayı çeker diyerek 60$ la pek bişi çekebilcegini sanmıyorum :d anca iddaa falan    

veya ucuza mal getirtip pahalıya satıcaksın ki bunlar kısa zamanda olcak şeyler değil. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

1 hafta sabret. para ödeyip çok sağlam bi yerden idda tüyosu almaya başlıcam

konu açarım müridlerimize siz de yardırın :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

60 dolardan 160 dolara nasıl çıktıysa aynı yolu izle :W

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

iddaa

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:
    -----------------------------

60 dolardan 160 dolara nasıl çıktıysa aynı yolu izle :W

-----------------------------
    mantıklı :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

160 $ o kadar büyük bir mebla değil. Oltanın ucuna ne kadar büyük bir kurt bağlarsan o kadar büyük balık yakalarsın.

Bizim fikirlerimize göre hareket edeceksen; siktir et bişey yapma ez o parayı daha iyi. Önceden hiç düşünmediysen ''küçük ölçekli para ile nasıl paramı eritmeden arttırabilirim'' diye; şuan bu konuda sayfalarca makale yazsak da boş.

Unutma en iyi fikir her zaman senin seçeceğin. Para senin fikir de. Kazanırsan kimse sana ''benim fikrimle kazandın'' demesin. Kendin düşün, kendin kurgula. Kazanıp kaybetmek o kadar önemli değil. Parayı kazanmak kadar kaybetmeyi öğrenmekte önemli. Bu tecrübeleri kazandığın zaman ise bir başkası sana birşey sorduğunda ''ımm şurası şöyle, burası böyle olsun'' diyebilesin.

Şöyle düşün. Diyelim ki ben sana 150 $'ını 3 ay sonra 1000 $ yapacak bir yöntem buldum. Neden sana söyliyeyim? Kendi param işletir kazanırım değil mi? Kazandığımda da ''hacı şöyle bir yöntem vardı malı ordan götürdüm'' derim. Kendi bulduğum sistemle kaybedersem de ''kendi paramı yine kendi fikrimle batırdım sana ne amk'' demeye yüzüm olur.

Şimdi.

Paranın tamamını tek bir noktaya yönlendirme. Alternatiflerin muhakkak olsun. Mesela biraz altın al, biraz iddaa yap, birazı ile offshore sunuculardan hosting alıp oto like falan kasıp sayfa reklamı yapabilirsin  vs vs vs çözüm çok. Yeter ki sen ne istediğine karar ver...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

bak o parayla git iddaa oyna ukraynada iddaa oranlari cok ii hatta sen web tasarimdan anliyorsan gel site kuralim senle turkiyede ukrayna uzeridnen iddaa oynatalim paranin a. koruz :D

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

160 $ da benden :D
    Benımde 160 $ ım var ne yapıyoruz hacılar?

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 7808 Toplam Mesaj: 61