160 $ İle Nasıl Para Kazanabilirim ?
-
Beyler elimde 60 $ para var ve öğrenci oldugum için riskli risksiz bir sekilde bu parayı büyütmek istiyorum.Şuana kadar ki en mantıklı gelenler.
- Domain ve host al bir ingilizce site aç adsenseden kazan ( Bunu şuan uyguluyorum ama para gelmiyor heralde ingilizce sitelerinde çağı geçti. )
- Borsa oynamak
- İddaa
Bu arada ingilizce biliyorum,Ruscada biliyorum diyemesemde pre-intermediate civarlarında.
Edit:Rakam 160 $ oldu :)
-
Hoca iddaaya bas
-
iniglizce sitelerin çağı geçmez hele turizm sitelerinin hiç geçmez hele bu tatil mevsimi başlamışken bırak geçmeyi artar hemde google amca turizm sitelerine reklam ve aranmada %30 etki yaparken en çok kazandıran site profilidir yapmayı bilmek lazım tabiki.
risksiz arıyosan borsaya bulaşma riskli arıyosan ve borsadan anlamıyosanda 60 dolar gibi küçük bi meblağ ile baya baya bi zaman harcayıp uğraşmalısın ki büyüsün.
ksıacası 60 dolarla yolun çokta fazla yok. tabi fikirleri duymak lazım bakalım neler çıkcak
-
60$ çok düşük bi ücret kumara bile girişsen nekadar kazanabilecegin tartışılır :D
git bir kumarhaneye rulette bitane sayıya bas ya gelirse ....
onun haricinde para parayı çeker diyerek 60$ la pek bişi çekebilcegini sanmıyorum :d anca iddaa falan
veya ucuza mal getirtip pahalıya satıcaksın ki bunlar kısa zamanda olcak şeyler değil.
-
1 hafta sabret. para ödeyip çok sağlam bi yerden idda tüyosu almaya başlıcam
konu açarım müridlerimize siz de yardırın :D
-
60 dolardan 160 dolara nasıl çıktıysa aynı yolu izle :W
-
iddaa
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------60 dolardan 160 dolara nasıl çıktıysa aynı yolu izle :W
-----------------------------
mantıklı :) -
160 $ o kadar büyük bir mebla değil. Oltanın ucuna ne kadar büyük bir kurt bağlarsan o kadar büyük balık yakalarsın.
Bizim fikirlerimize göre hareket edeceksen; siktir et bişey yapma ez o parayı daha iyi. Önceden hiç düşünmediysen ''küçük ölçekli para ile nasıl paramı eritmeden arttırabilirim'' diye; şuan bu konuda sayfalarca makale yazsak da boş.
Unutma en iyi fikir her zaman senin seçeceğin. Para senin fikir de. Kazanırsan kimse sana ''benim fikrimle kazandın'' demesin. Kendin düşün, kendin kurgula. Kazanıp kaybetmek o kadar önemli değil. Parayı kazanmak kadar kaybetmeyi öğrenmekte önemli. Bu tecrübeleri kazandığın zaman ise bir başkası sana birşey sorduğunda ''ımm şurası şöyle, burası böyle olsun'' diyebilesin.
Şöyle düşün. Diyelim ki ben sana 150 $'ını 3 ay sonra 1000 $ yapacak bir yöntem buldum. Neden sana söyliyeyim? Kendi param işletir kazanırım değil mi? Kazandığımda da ''hacı şöyle bir yöntem vardı malı ordan götürdüm'' derim. Kendi bulduğum sistemle kaybedersem de ''kendi paramı yine kendi fikrimle batırdım sana ne amk'' demeye yüzüm olur.
Şimdi.
Paranın tamamını tek bir noktaya yönlendirme. Alternatiflerin muhakkak olsun. Mesela biraz altın al, biraz iddaa yap, birazı ile offshore sunuculardan hosting alıp oto like falan kasıp sayfa reklamı yapabilirsin vs vs vs çözüm çok. Yeter ki sen ne istediğine karar ver...
Saygılar
-
bak o parayla git iddaa oyna ukraynada iddaa oranlari cok ii hatta sen web tasarimdan anliyorsan gel site kuralim senle turkiyede ukrayna uzeridnen iddaa oynatalim paranin a. koruz :D
-
160 $ da benden :D
Benımde 160 $ ım var ne yapıyoruz hacılar?