160 $ İle Nasıl Para Kazanabilirim ?
-
Kumardan düzenli para kazanılamaz. Sio-Amerikan olan Bugsy Siegel'in bir vecizesi;
''Kumardan asla para kazanamazsınız. Tabi siz oynatmıyorsanız...''
Bugsy Siegel Las Vegas'ın Las Vegas olmasını sağlayan adamdır.
-
galatasaray fenerbahce macinin galatasarayin alma orani %0 beraberlik en buyuk basari galatasaray icin bu macta
besiktas macindada yoktan var etti hakem maci oyle aldi..
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Kumardan düzenli para kazanılamaz. Sio-Amerikan olan Bugsy Siegel'in bir vecizesi;
''Kumarsan asla para kazanamazsınız. Tabi siz oynatmıyorsanız...''
Bugsy Siegel Las Vegas'ın Las Vegas olmasını sağlayan adamdır.
-----------------------------Süha Bunu Beğendi :P
-
e o zaman napim k :D
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------e o zaman napim k :D
-----------------------------yapılmayacak durumda birşey yapmamak en doğrusu Ramiz Karaeski sözü :D
-
parayı bi güzel ye. o para artmaz. elindekinide kaybetme
-
parayı bozdur bütün parayla on numara oyna. 100 liralık oynasan en kötü 100 liranı geri alma ihtimalin var bu en kötü olanı :F
bide iyi yanı paranın en az %30 civarında artma oranı, yüksek tutarsa 5'e 10'a belkide bir anda paranın kökünü kazırsın. şansına kalmış bir durum :F
ben 30 lira bastım 80 lira geri döndü onuda bidaki hafta bastım hepsini geri 35 küsür aldım. tutar ümidiyle ama tutmadı. en kötü yanı paranın geri dönüşü var.. şans oyunu oynayacaksan on numara.. -
salı sabah ımkb açılışta alabilirsen git 1 lot brısa hissesi al :D 1 e 40 bedelsiz açıkladı 500 lirraya geleceği konuşuluyor borsa kulislerinde
http://bigpara.ekolay.net/borsa/hisse-detay-bilgileri/BRISA/
http://www.borsagundem.com/haber/BRISA-yuzde-4-000-bedelsiz/93331
-
git
30 tane pireket al tanesi 1 liradan(max) bi mezarlığa götür akşama kadar 5-10 tane cenaze gelir 30 pireketi 30 liraya alır 60 liraya satarsın cenaze sahiplerine.. hatta kurnazlık yap orada cenaze akrabaası olupta birbirinden uzak oturan iki adam seç ikisindende fısıldayarak para iste günlük 60 lira kazanırsın :D
-
domain hosting al bi yazar tut günde 5-10 yazı yazsın trustrank'ı yükselsin alexasıda düşsün. Tanıtım yazısı al bu şekilde site sayını arttır.Dünyanın parasını kırarsın.Tabi zamanla.