17 Ağustos 1999 ( Sesimi Duyan Var Mı ? )
-
Allah tekrarını yaşatmasın....
-
imlegend bunu yazdıcemnet bunu yazdı
Veli Göçer
Göstermelik bir yargılama olması gerekiyordu. Karakterde bu zat oldu.
aynen öyle oldu kardeşim. bu adamın 8-10 tane binası çöktüyse başkalarının 80-100 binası çöktü ama günah keçisi veli göçer oldu soyadı da uygun nasılsa.
ben depremi yaşadığımda 11 yaşındaydım hala dün gibi hatırlarım saatlerdir bacaklarımın nasıl titrediğini, Allah kimseyi bu şekilde bir afetle imtihan etmesin inşaAllah.
-
UmuT38 bunu yazdı
Allah Rahmet Eylesin.
-
Daha dün gibi aklımda. Allah ölenlere rahmet eylesin.
Hala etrafımda kaçak yapı yapılmasına izin veren bir belediye başkanı olması ise hala ders alamadığımızı gösteriyor. Sırf oy alacağım diye millete "yapabilirsiniz..." dercesine kaçak evlerine izin vermeleri çok manidar.
Allah tekrar yaşatmasın böyle acılar.
-
Evet çok kötü bir gündü ve bir çokta gizemli olay omuştu millet çok sıkıntı yaşamıştı değişik kabuslar görmüştü o olay olmadan önce
Gece kondu tipi evdeydim yıkılsada pek birşey olmazdı ama büyük apartmanda yaşayıp korkudan camdan atlayan abilerim bile oldu düşünün
srsr_mnyk tarafından 17/Ağu/13 14:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Deprem olduğunda bir aylıkmışım tam haliyle hatırlamam ama büyüklerimin anlattıklarından bilirim.. Allah ölenlere rahmet eylesin, bir daha yaşatmasın.Keşke Japonlar gibi bu konuda iyi olabilseydik..
-
deprem sonrası 3-4 gece eve giremedik, hayatımda ilk defa çadırda kaldım.
Allah Ölenlere Rahmet eylesin