17 Ağustos 1999 Da Ne Oldu???
-
alperen senin adina uzuldum gercekten basin sagolsun
arkadaslar iste bazi gucler ulkemizi test alanigibi kullaniyor ve kimsede bir dur demiyor yada hesap sormuyor -
Böyle Bişey Mümkün Olabilir Fakat!:
Bunun Olması İçin Ülkeden Sorumlu O Zamann Devlet Büyük Ağır Abileri Ağır Toplarının Bukadar Ülkeyi Hiçe Sayması Gerekiyo. AKP Olsa Doğru Olma İhtimalini Yüksek Tutardım Ama Yanlış Hatırlamıyosam Ozamanlar DSP ve MHP İktidardı (yanlış Olabilir) Şayet Bu Haber veya Olay veya Orospu Cocukluğu Her Neyse Hadi DSP yi Sallasak MHP Nası Oluyoda Buna Göz Yumuyo. Aslı Olsaydı Mutlaka Çıkardı.Bikaç Yazıyla Zannediyorum Olayın Doğruluk Payını Konudan Ayıramayız Bukadar Zayıfken.
Sağol Paylaşım İçin. İnanmam, İnanamam(!). -
yapmış olabilir ama bana şunları sunsun;
o fay hattı ve bizim fay hattımızın resmi sitelerden alınmış grafiğini derinliğini uzunluğunu ölçülerini vs bi karşılaştıralım bakalım harbi benziomu eğer tıpatıp aynı ise böle bişi çok ama çok mümkün benzemiosa zaten hiç tartışmaya gerek yok...... -
depremden sonrada konusuldu bunlar ihtimal buyuk ... hangi depremde denizden ates topu cikmis... + bu makina olamasa bile lazer fln cakmis olabilirler ...
-
lazer hea brawo pic_boy yaratıcı zaka budur a.q :D:D
alperen başın sağolsun kardeşim büyük geçmiş olsun.
tesla nın ben a.q o ipnenin bulduğu ac gerilim yüzünden ac dewre analizi dersi koyuyolar ve ben kalıyom
amerika bu yapma ihtimali büyük bi hikaye daha okumuştum bi ara bulabilirsem koyarım -
alperen başın sağolsun kardeşim.
belki inanmayacaksınız ama ben depremde yalovadaydım ve deprem esnasında sahilde oturuoduk.resmen gökte lazer şov vardı bea.korkunç uğultuda cabası.
yani ne bilim makine gibi bişi olabilir orda.
he bi de şöle bi teorim var.amerika bu boku yedi.hem makinesini test etti.hem olaydan sonra yardımlar yaparak halkımıza sempatik gözükmeye çalıştı.bu sempatik görünmesinin sonucundada gördüğünüz gibi bugün tillahımızı mikiiolar -
bende yalovadaydım ztn Yalovalıyım kokainmanın dediği gibi acaip bir uğultu vardı ama denize bakan balkonda oturmuyorduk diğer balkondaydık birde bir ses duyduk böle buyuk gemiler siren çalar ya vuppppppppppppp vuuuuuuuuuuppppppp diye birr ses :P
-
ya bunun filmi ile var belki bilen arkadşlarvardır bu tesla makinesinin. a.q. koplo teorısı yazmkta ustumuze yok. o depremden sonra bınbır turlu yalan uyduruldu hatta göz bebgimiz ordumuza bile laf atıldı. artık bunlar bana inandırıcı gelmiyo
-
ya zateb gökyüzündeki o aydınlığı ve duyduğum o korkunç uğultuya şahit olmasam hayatta kopyalamazdım bu yazıyı buraya.ama ne bilim inandırıcı geldi.
ayrıca yukarda amerikayla ilgili yazdığım teoriye dikkat edin.bence olabilir.
amerika hem makinesini denedi.hem bize depremden sonra yardım ederek gözümüze sempatik göründü.bu sempatikliğin sonucundada şimdi ne isterse yaptırıo bize.
bi taşla 500 tane kuş vurdu ibn.eler -
o depremın oldugu zaman daha yataga yenı gırmıstım ve golcugun tam karsısında yarımcadaydım.hadı depren olusturma makınesı tamam oraya kadar mantıklı bır derece ama .su var bırıncısı orada bılenler varsa askerıye var ve Deniz ussu alt tarafıda sozde gızlı denız altı ussu alltan gırısı var. tamam askerıyeden habrlı olrak yapsınlar kı mantıksız. cunku turkıyanın kalbını olusturan 2 sehır ıstanbul ve ızmıtı etkılecegını dusunurler onuda bıraktım hıc bır manyak pısıkopat degılse refinerı tesıslerının tam karsısında sılah veya deprem denemez
Toplam Hit: 6367 Toplam Mesaj: 37