folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 17 Ağustos 1999 Da Ne Oldu???

17 Ağustos 1999 Da Ne Oldu???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    alperen senin adina uzuldum gercekten basin sagolsun

arkadaslar iste bazi gucler ulkemizi test alanigibi kullaniyor ve kimsede bir dur demiyor yada hesap sormuyor

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek
    Böyle Bişey Mümkün Olabilir Fakat!:

Bunun Olması İçin Ülkeden Sorumlu O Zamann Devlet Büyük Ağır Abileri Ağır Toplarının Bukadar Ülkeyi Hiçe Sayması Gerekiyo. AKP Olsa Doğru Olma İhtimalini Yüksek Tutardım Ama Yanlış Hatırlamıyosam Ozamanlar DSP ve MHP İktidardı (yanlış Olabilir) Şayet Bu Haber veya Olay veya Orospu Cocukluğu Her Neyse Hadi DSP yi Sallasak MHP Nası Oluyoda Buna Göz Yumuyo. Aslı Olsaydı Mutlaka Çıkardı.Bikaç Yazıyla Zannediyorum Olayın Doğruluk Payını Konudan Ayıramayız Bukadar Zayıfken.

Sağol Paylaşım İçin. İnanmam, İnanamam(!).

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yapmış olabilir ama bana şunları sunsun;

o fay hattı ve bizim fay hattımızın resmi sitelerden alınmış grafiğini derinliğini uzunluğunu ölçülerini vs bi karşılaştıralım bakalım harbi benziomu eğer tıpatıp aynı ise böle bişi çok ama çok mümkün benzemiosa zaten hiç tartışmaya gerek yok......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    depremden sonrada konusuldu bunlar ihtimal buyuk ... hangi depremde denizden ates topu cikmis... + bu makina olamasa bile lazer fln cakmis olabilirler ...

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    lazer hea brawo pic_boy yaratıcı zaka budur a.q :D:D
    alperen başın sağolsun kardeşim büyük geçmiş olsun.
    tesla nın ben a.q o ipnenin bulduğu ac gerilim yüzünden ac dewre analizi dersi koyuyolar ve ben kalıyom
    amerika bu yapma ihtimali büyük bi hikaye daha okumuştum bi ara bulabilirsem koyarım

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    alperen başın sağolsun kardeşim.
    belki inanmayacaksınız ama ben depremde yalovadaydım ve deprem esnasında sahilde oturuoduk.resmen gökte lazer şov vardı bea.korkunç uğultuda cabası.
    yani ne bilim makine gibi bişi olabilir orda.
    he bi de şöle bi teorim var.amerika bu boku yedi.hem makinesini test etti.hem olaydan sonra yardımlar yaparak halkımıza sempatik gözükmeye çalıştı.bu sempatik görünmesinin sonucundada gördüğünüz gibi bugün tillahımızı mikiiolar

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bende yalovadaydım ztn Yalovalıyım kokainmanın dediği gibi acaip bir uğultu vardı ama denize bakan balkonda oturmuyorduk diğer balkondaydık birde bir ses duyduk böle buyuk gemiler siren çalar ya vuppppppppppppp vuuuuuuuuuuppppppp diye birr ses :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    ya bunun filmi ile var belki bilen arkadşlarvardır bu tesla makinesinin. a.q. koplo teorısı yazmkta ustumuze yok. o depremden sonra bınbır turlu yalan uyduruldu hatta göz bebgimiz ordumuza bile laf atıldı. artık bunlar bana inandırıcı gelmiyo

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ya zateb gökyüzündeki o aydınlığı ve duyduğum o korkunç uğultuya şahit olmasam hayatta kopyalamazdım bu yazıyı buraya.ama ne bilim inandırıcı geldi.
    ayrıca yukarda amerikayla ilgili yazdığım teoriye dikkat edin.bence olabilir.
    amerika hem makinesini denedi.hem bize depremden sonra yardım ederek gözümüze sempatik göründü.bu sempatikliğin sonucundada şimdi ne isterse yaptırıo bize.
    bi taşla 500 tane kuş vurdu ibn.eler

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    o depremın oldugu zaman daha yataga yenı gırmıstım ve golcugun tam karsısında yarımcadaydım.hadı depren olusturma makınesı tamam oraya kadar mantıklı bır derece ama .su var bırıncısı orada bılenler varsa askerıye var ve Deniz ussu alt tarafıda sozde gızlı denız altı ussu alltan gırısı var. tamam askerıyeden habrlı olrak yapsınlar kı mantıksız. cunku turkıyanın kalbını olusturan 2 sehır ıstanbul ve ızmıtı etkılecegını dusunurler onuda bıraktım hıc bır manyak pısıkopat degılse refinerı tesıslerının tam karsısında sılah veya deprem denemez

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
Toplam Hit: 6367 Toplam Mesaj: 37