17 Milyon Uydu Anteni Çöpe Gidiyor
-
3-4 sene öncede böyle bir haber çıkmıştı gazetelerde okumuştuk ama şükür daha göremedik. Senelerdir ehliyet alırkende 2 sene staj lisansı falan verceklerdi buda onun gibi bişey herhalde.
-
jawsap67 bunu yazdı
eee hotbird i izleyecek adam ne yapacak onuda düşünmüştürlerdir heralde
şu hotbird deki kanalları bi ben bulamadım amq...
-
Hurdacılar köşelik oldular :D
-
2006 yılında çıktı 2013 yılında bütün türkiye geçmiş olacak dediler fasa fiso aladağların bir sürü köyünde hala cep telefonu çekmiyor kalkmışlar karasal yayın verecegiz diyorlar bir tane karasal yayın verici istasyonu 80 100 milyara maal olurken bunu hayata geçirmek kolay olmayacaktır.
-
YasamaK bunu yazdı
Hurdacılar köşelik oldular :D
benim de o aklıma geldi ilk :D
-
VisualBoy bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Hacı bilmem kaç sene önce pc de yoktu bende cd de yoktu :D uydu bağlanınca hotbirte girdim saçma sapan kanallar bir göt görmek için 2 saat bekliyorduk hep show aq telefonla baglanıyor bi dalyarak şöyle yap böyle yap diyor sikim sonik yani benim izlediğim bi kanal vardıda hatırlamıyorum zenci kadın bide sarışın kovboy şaplalı bir kadın vardı :ÇD
-
Çok zor bir olay, öyle kolay kolay geçilmez,
Neden geçilmez biliyormusunuz, Digital anten sektöründe yapılan çok büyük yatırımlar stoklar var, onlar makul seviyeye inmeden olmaaz.
Bu haber fiyatlarını çok pis vuracak receiver'ların çanakların o ayrı..
-
Peroksit bunu yazdıVisualBoy bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Hacı bilmem kaç sene önce pc de yoktu bende cd de yoktu :D uydu bağlanınca hotbirte girdim saçma sapan kanallar bir göt görmek için 2 saat bekliyorduk hep show aq telefonla baglanıyor bi dalyarak şöyle yap böyle yap diyor sikim sonik yani benim izlediğim bi kanal vardıda hatırlamıyorum zenci kadın bide sarışın kovboy şaplalı bir kadın vardı :ÇD
ben hep gösterip vermeyen kanalı izliyordum adını şimdi yazmıyım . .:)