18 Ağustos Bisiklet Yoluna Sahip Çık
-
-
ERERESEL bunu yazdı
Hocam bu konuya hassasiyetin için teşekkür ederim. Türkiye'deki bisiklet dernekleri ve grupların birleşmesi başarıyı arttıracaktır. Katılmak isterdim ama Eskişehir'deyim.
Geçen hafta İznik-Eskişehir turundan dönen Tolga Beyenir adlı kardeşimiz de arkadan otomobil çarpması ile hayatını kaybetmişti.
Hocam ben de umutluyum gelişmeler olacağına inanıyorum. Hayatını kaybeden arkadaşlara Allah rahmet eylesin, umarım bu haberleri artık duymayız.
yunusdogan bunu yazdılan gelmeye gelirimde bunlar tazı gibi sürerler yetişemeyiz :D
Hocam performans sürüşü olmayacak hafif tempo bir sürüş. Yani herkese uygun olacaktır.
-
SpArK bunu yazdı
İzledikçe çıldırıyorum insanlar bu kadar beyinsiz olmayı nasıl başarıyor anlamıyorum. Ama bunlar gibi olmamak için sakin kalmaya çalışıyorum.
-
abi şimdi ben gelmeye gelirimde bu kadar bisikletli vapura almama gibi bişi olurmu sirkeci garında toplanıp vapurla kadıköy yapılcakmış..
-
yunusdogan bunu yazdı
abi şimdi ben gelmeye gelirimde bu kadar bisikletli vapura almama gibi bişi olurmu sirkeci garında toplanıp vapurla kadıköy yapılcakmış..
Hocam sonuçta parasını verip biniyorsun daha önce yapılmış bir şey zaten iki vapuru dolduracak gibi tahminler şu anda.
-
Ben eminönünde shell in ordayım hocam.. bordo gri bianchi mavi tisört kot yada mekana gelin ..bisikletle en alakasız gözüken benim zaten .dddd
-
SpArK bunu yazdı
adamdaki delikanlılığa bak hele işimiz gücümüz var bizim diye bağırıp çağırıyor, ana gelde kırma kafasını adamın
-
Hacılar yanlış anlamayın ama bana kalırsa istanbul trafiğinde bisiklete yer yok. Yukarıdaki videodaki hayvanlar gibi sığ dusunmesemde bisiklet trafiği çok yavaşlatır. Neden derseniz, normal trafikte seyrederken olumlu kazalar sıkça yaşanabilir saygı olmadığından dolayı, trafikteki tipleri herkes biliyor. Bisiklet için ayrı bir yol olması lazım metrobus gibi. Oda bir şeridin kapanması demek iş saatlerinde kaza sebebiyle bir şerit kapandığında ne olduğunu herkes biliyor. Konuya hakim değilim okumadımda. E5 üzerinde sağa sola yazılmış bisiklet yolu istiyoruz yazılarına binaen yazdım
-
yunusdogan bunu yazdıBen eminönünde shell in ordayım hocam.. bordo gri bianchi mavi tisört kot yada mekana gelin ..bisikletle en alakasız gözüken benim zaten .dddd
Hocam kusura bakma benim internet paketim yoktu evden saat 1 de çıktım son kez baktım cevap görmeyince bir daha bakma gereği hissetmedim. Umarım sen de katılmışsındır.
Bugüne kadar ki belki en büyük bisiklet protestosuydu katılım inanılmazdı ve çok canlandırıcı bir ortam vardı. Bir kaç resim çektim vakit bulunca ekleyeceğim konu altına.
Yaklaşık 70 km yol yaptım kolumu kaldıracak durumda değilim :)
Ufakta bir sorun yaşadık halkla bir doblo konvoyun önüne kırıp el freni çekti, sivil polisler hemen müdahale etti sorun büyümedi.
Inferius tarafından 18/Ağu/13 21:48 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
Hacılar yanlış anlamayın ama bana kalırsa istanbul trafiğinde bisiklete yer yok. Yukarıdaki videodaki hayvanlar gibi sığ dusunmesemde bisiklet trafiği çok yavaşlatır. Neden derseniz, normal trafikte seyrederken olumlu kazalar sıkça yaşanabilir saygı olmadığından dolayı, trafikteki tipleri herkes biliyor. Bisiklet için ayrı bir yol olması lazım metrobus gibi. Oda bir şeridin kapanması demek iş saatlerinde kaza sebebiyle bir şerit kapandığında ne olduğunu herkes biliyor. Konuya hakim değilim okumadımda. E5 üzerinde sağa sola yazılmış bisiklet yolu istiyoruz yazılarına binaen yazdım
Hocam sıkıntı yol yapılmasından ziyade farkındalık. Adamlar sağ şeridi park yeri haline çevirmese, var olan bisiklet yollarına park etmese ve halk bisiklet yollarını yürüyüş ve mangal alanı olarak kullanmasalar sorun yok aslında. Bisiklet yolları şerit kapatmadan da yapılabilir örnekleri var bazı semtlerde ama kullanılamıyor saydığım sebeplerden. Bu sorunlar çözülürse trafik aksatılmadan bisikletliler de trafiğin parçası olur.